hoban: "nu e o tragedie dacă gaz metan mediaş ratează clasarea pe un loc de europa league"

hoban: "nu e o tragedie dacă gaz metan mediaş ratează clasarea pe un loc de europa league"Ovidiu Hoban e jucătorul cu care Cristi Pustai începe echipa şi asta de ani de zile. Mijlocaşul spune că reţeta constanţei înseamnă multă muncă şi un gram de noroc.

100 de meciuri a jucat Gaz Metan din 2009 încoace în Liga I. Ovidiu Hoban a jucat în 93 dintre ele. A schimbat coechipieri, obiective şi divizii, dar el a rămas în echipă. N-a comentat nici când Pustai i-a cerut să joace fundaş sau mijlocaş, în centru sau pe flancuri. „Nici nu mai ştiu care e postul meu. Îmi place să joc mijlocaş central şi îl aveam ca idol pe Zidane. Îi urmăream fiecare mişcare”, mărturiseşte Hoban, care la meciul cu Steaua a ajuns pe primul loc în topul prezenţelor în campionat în ultimele trei sezoane. Deocamdată, împarte prima poziţie cu Spadacio, dar cel mai probabil va rămâne singurul lider după următoarele două etape, ţinând cont că brazilianul a decis să plece de la Rapid. „Mă bucur că am reuşit să ating acest record şi sper să duc ştacheta cât mai sus. Nu mă voi opri aici”, a spus Hoban, care ştie ce l-a determinat pe Pustai să-l considere de nelipsit din primul unsprezece. „Pentru a deveni un jucător constant în România ai nevoie de muncă, seriozitate şi noroc. Trebuie să ştii şi cum să te fereşti de accidentări, pe cât posibil, şi să tratezi fiecare meci la fel”, sunt sfaturile celui mai convocat jucător din România.

„Nu e o tragedie dacă ratăm Europa”

Chiar dacă Pârvulescu şi Eric şi-au anunţat de mult despărţirile de la Mediaş, iar Pustai lasă de înţeles că ar pleca şi el, Hoban susţine că nu s-a plictisit la Gaz Metan. „Mi-ar plăcea şi mie să joc la o echipă cu obiective mai mari, dar nu e aşa uşor să pleci. Vom vedea când va fi şi dacă va fi să plec”, a mărturisit Hoban, pentru care eventuala ratare a cupelor europene nu ar fi o tragedie. „N-ar fi o mare dezamăgire. Dacă ne îndeplinim obiectivul impus la începutul sezonului, eu zic că e un campionat reuşit. Şanse matematice mai avem însă şi la Europa League”, a încheiat Hoban. sursa: Prosport

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bravo Ovidiu ar fi de prisos sa te laud avind in vedere prestatia ta pe teren si chiar in afara lui lucruri care nu mai au nevoie de comentarii sa ai parte de sanatate si poate un pic de sansa si sint convins ca soarele va rasari si pt tine.Sa te bucuri de realizari si de familie.