accident mortal în panta cristianului, pe dn1

accident mortal în panta cristianului, pe dn1Accidentul a avut loc marţi după amiază pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Un bărbat din Miercurea Sibiului a decedat în urma impactului dintre cele două maşini implicate în acerst eveniment rutier.

Poliţiştii rutieri au efectuat ieri cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa iar alte două au fost uşor rănite. Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în afara localităţii Cristian, în jurul orelor 16.00.

„În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că P.L. (în vârstă de 55 de ani, domiciliat în localitatea Miercurea Sibiului), în timp ce conducea autoturismul pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu spre Sebeş, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, autovehiculul fiind condus de H.M, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. În urma accidentului rutier P.L. a decedat iar alte două persoane din autoturismul condus regulamentar au fost uşor rănite. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

 

Ultima oră

Comentariul meu