tupeu de bucureştean la sibiu: a băgat benzină de la omv şi a fugit fără să plătească
Foto - Arhivă

tupeu de bucureştean la sibiu: a băgat benzină de la omv şi a fugit fără să plătească
Foto - Arhivă

În dimineaţa acestei zile, poliţiştii rutieri l-au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore pe A.S. (25 de ani, domiciliat în Bucureşti) fiind cercetat pentru furt calificat şi conducere fără permis. Din staţia de alimentare cu carburant bărbatul a alimentat autovehiculul cu benzină în valoare de 212,14 lei, plecând fără a achita.

În data de 9 mai a.c., bărbatul a alimentat autovehiculul pe care îl conducea cu combustibil într-o staţie de alimentare cu carburant din municipiul Sibiu şi a părăsit staţia fără a achita contravaloarea combustibilului. Reprezentanţii societăţii au sesizat telefonic Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu şi au furnizate informaţii referitoare la autovehiculul cu care se deplasa bărbatul, iar în baza acestora autovehiculul a fost dat în urmărire atât în judeţul Sibiu, cât şi în judeţele limitrofe.

A fost prins la Sebeş

Cu sprijinul poliţiştilor din judeţul Alba, autovehiculul suspect a fost identificat şi oprit în trafic în municipiul Sebeş. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu, cercetările în acest caz fiind efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, în urma verificărilor fiind stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul. Din staţia de alimentare cu carburant bărbatul a alimentat autovehiculul cu benzină în valoare de 212,14 lei, plecând fără a achita. „În prezent acesta este reţinut urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere. Cercetările în acest caz continuă”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu