video - shakira în timpul concertului de la bucurești:"trebuie sa-mi iau cizmele, am inghetat"
Mediafax Foto

Shakira a cantat in fata a 20 000 de oameni care, dupa ce au asteptat mai multe ore in ploaie, au huiduit intarzierea divei. Cantareata a aparut pe scena la ora 21.30, imbracata in pantaloni negri mulati si un top argintiu.

De altfel, pe parcursul concertului, Shakira a schimbat mai multe costume, ceea ce a facut totusi ca spectacolul sa para fragmentat de micile pauze dintre piese. La un moment dat, infranta de vreme, Shakira s-a scuzat: „Trebuie sa imi iau cizmele, am inghetat”.

Functionarii publici, adusi la munca de Shakira

Au mai existat si spectatori de la distanta, care au urmarit din afara zonei de concert ecranele amplasate langa scena. Pe langa ei, parlamentarii si functionarii publici din ministerele din jurul zonei de concert au reusit sa vina la munca sambata seara, adusi de show-ul divei columbiene.

video - shakira în timpul concertului de la bucurești:"trebuie sa-mi iau cizmele, am inghetat"
Mediafax Foto

Coada la metrou in timpul concertului

Publicul s-a destins greu, doar la hituri, iar cei care au rezistat mai greu frigului, au plecat inca din timpul concertului. La statiile de metrou din imprejurimi se formasera deja cozi inainte de finalul show-ului. A doua venire a Shakirei la noi a durat numai cateva ore: artista a sosit sambata la 17:45, cu un avion particular. Inainte sa urce in masina, i-a salutat pe fanii care o asteptau in fata Aeroportului Baneasa. Desi avea rezervata o camera la un hotel de lux, a mers direct in Piata Constitutiei, de unde a plecat imediat dupa concert. Turneul ei, „The Sun Comes Out”, continua luni, cu un concert la Belgrad.

Ultima oră

Comentariul meu