steliştii au avut probleme la aterizarea la sibiu. steaua stă la binder bubi în mediaș

steliştii au avut probleme la aterizarea la sibiu. steaua stă la binder bubi în mediașSteliştii au plecat spre Sibiu fără Olăroiu, care va veni la Mediaş în ziua meciului. Nicoliţă şi ai lui au avut emoţii la aterizarea la Sibiu din cauza vremii.

Ardealul nu i-a primit bine pe roş-albastri, înaintea meciului care poate duce Steaua pe locul şapte. Din cauza lapoviţei, avionul a avut probleme şi a trebuit să amâne aterizarea. După ce s-au învârtit timp de zece minute deasupra locului de aterizare, steliştii au ajuns cu bine la Sibiu.

Tătăruşanu şi compania au fost preluaţi apoi de autocarul clubului, care i-a adus până la Mediaş, unde au tras, în jurul orelor 19:30, la singurul hotel de patru stele.

Gazul și Steaua joacă duminică la Mediaș, de la ora 21.45.

Vezi mai jos o galerie foto de la sosirea Stelei de anul trecut la Sibiu.[nggallery id=372]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. stirea asta e fost pusa numai asa in dorul lelii, a auzit autorul ca au aterizat la sibiu de la vreun apucat care a zis ca a intarziat avionul fara sa stie probabil de ce si cum si gata am scris inca ceva, varza tot….. pai mai domnule autor eu ma uit cand cumpar un produs sa nu fie expirat sa nu ma intoxic, asa si dvs ar trebui sa nu ne intxicati cu kestii pe care nu le controlati

  2. …ce legatura au pozele de anul trecut cu anul acesta. Doamne! Am bifat o stire, am bifat.

  3. asta cu aterizatu e o mare porcarie, a fost ceva gheata, dar nimic spectaculos, in goana de stiri senzationale se fac afirmatii total deplasate, asa e cand habar nu avem de aviatie, nimeni nu era speriat la aterizare , toti radeau