hămbăşan răbufneşte: "am vrut să fac schimbări în iarnă la voinţa, dar nu am fost lăsat!"
Ioan Hămbăşan spune că a vrut să facă schimbări şi în staful tehnic al echipei

hămbăşan răbufneşte: "am vrut să fac schimbări în iarnă la voinţa, dar nu am fost lăsat!"
Ioan Hămbăşan spune că a vrut să facă schimbări şi în staful tehnic al echipei

Patronul clubului spune că a vrut să aducă jucători cu experienţă la echipă, în iarnă. Hămbăşan spune că investitorii din Germania nu mai vin la Sibiu. Voinţa joacă azi de la ora 18.00 cu Mureşul Deva, pe Municipal.

Cu doar două luni în urmă, la Voinţa Sibiu toate lucrurile păreau, la suprafaţă, excelente. Elevii lui Alexandru Pelici jucau fotbal de calitate, echipa era în fruntea clasamentului, iar nemţii lui Beckenbauer păreau gata să vină cu banul.

Acum Voinţa se poticneşte, coboară în clasament, speranţele de promovare se îndepărtează. Nici urmă de nemţi, nici urmă de ajutor financiar pe plan local, primarul Johannis Klaus având alte priorităţi. Supărat pe înfrângerea de la Slatina, scor 2-3, finanţatorul Ioan Hămbăşan şi-a spus ofurile la „Fotbal la matineu”, la Radio Sport Total FM:

„Până aici am putut să jucăm bine. Nu avem de ce să ne supărăm. Nu am venit cu scuze, ci mai degrabă cu acuze. În iarnă am vrut să fac ceva schimbări în staff, dar şi să aduc 3-4 jucători care să facă faţă pretenţiilor de promovare în prima ligă. Cei din conducere au spus că nu e nevoie, iar acum îmi reproşez că am cedat. Cât despre colaborarea cu nemţii, nu mai este de actualitate, nu am mai fost contactaţi de nimeni. Noi am dorit un parteneriat, ei au dorit o preluare integrală, dar la spiritul unei tranzacţii păguboase nu am marşat. Mai bine săraci şi stăpâni pe ale noastre, decât la comanda altuia”, a spus finanţatorul sibienilor. sursa: liga2.ro.

Ultima oră

Comentariul meu