Expoziţie de ascenoare, joi la Continetal Forum

Expoziţie de ascenoare, joi la Continetal ForumIFMA lansează la nivel naţional acţiunea de schimbare şi reabilitare a tuturor ascensoarelor uzate din România prin programele AS şi ARM. IFMA demarează o caravană a siguranţei în marile oraşe ale ţării şi va poposi la Sibiu, joi 5 mai 2011 pentru a vă prezenta cele două programe de reabilitare şi modernizare a ascensoarelor.

Prin programele Ascensoare Reabilitate şi Modernizate şi Ascensoare Sigure, IFMA doreşte schimbarea la nivelul întregii ţări a ascensoarelor uzate care cauzează numeroase defecţiuni tehnice, dar şi accidente nefericite. Pe lângă confort şi consum mic de energie, două dintre avantajele majore pe care le prezintă aceste programe sunt costul redus care revine beneficiarului şi plusul valoric, pe care noul ascensor îl va aduce proprietăţii pe care o deserveşte. Un lucru foarte important de reţinut este faptul că IFMA garantează finanţarea proiectului.

“Va invităm să exploraţi aceste programe indispensabile siguranţei dumneavoastră participând la prezentările pe care specialiştii noştri le vor susţine într-un mod interactiv, întrebările dumneavoastră găsindu-şi răspunsuri avizate pe loc. De asemenea, veţi avea şansa de a descoperii la expoziţia de ascensoare cele mai noi inovaţii tehnice ce stau la baza produselor IFMA”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. Caravana IFMA vă aşteaptă în data de 5 mai 2011 la Sibiu, la Hotelul Continental Forum, sala Eiffel începând cu ora 10.00.

Ultima oră

Comentariul meu