daniel buzdugan s-a supărat pe locuitorii din răşinari. vedeta de la zu a făcut paştele la o stână din mărginimea sibiului

daniel buzdugan s-a supărat pe locuitorii din răşinari. vedeta de la zu a făcut paştele la o stână din mărginimea sibiuluiVedeta a mers din sat in sat in inprejurimile Sibiului si s-a suparat pe locuitorii din Rasinari. “Vreau sa le dau o bila neagra. In acest sat, s-au nascut doua genii: Goga si Cioran. In fata casei lui Goga era un indicator mic si ruginit agatat de un stalp vechi, iar la casa lui Cioran nu ai cum sa ajungi”.

“De Paste n-am mai dormit asa cum mi s-a intamplat de Craciun, ci am fost la stana, cu ciobanii, cu 14 caini si 100 de oi. Am beneficiat de seficiile de paza si protectie ale ciobanilor. Acolo vine des lupul in vizita. Eu insa nu am avut ocazia sa-l vad. Cat am stat la stana, m-am tratat doar cu ceapa verde si cas. Altceva n-am mancat, ca oricum nu-mi place mielul”, spune Daniel Buzdugan pentru Showbiz.ro. Vedeta a mers din sat in sat in inprejurimile Sibiului si s-a suparat pe locuitorii din Rasinari. “Vreau sa le dau o bila neagra. In acest sat, s-au nascut doua genii: Goga si Cioran. In fata casei lui Goga era un indicator mic si ruginit agatat de un stalp vechi, iar la casa lui Cioran nu ai cum sa ajungi, daca nu te documentezi foarte bine. Si apropo, ambele case memoriale erau inchise in conditiile in care carciuma functiona <vesnic non-stop>, dupa cum spun basarabenii”, povesteste el. “Sunt si mai dezamagit pentru ca francezii vand bilete la cimitirul unde e inmormantat Cioran, iar noi ne batem joc de casa in care s-a nascut”. Cu toate acestea, pledeaza pentru Sibiu. “Cu o saptamana inainte de Paste am ajuns la Sibiu datorita emisiunii radio pe care o prezint si acum ma gandesc ca acest oras e un motiv sa-ti petreci concediul in Romania. De fapt, asta o sa si fac anul acesta, o sa-mi petrec o saptamana din vara in aceeasi locatie”, continua Buzdugan.

 

Ultima oră

Comentariul meu