vip's foto - diana dumitrescu a defilat fără lenjerie intimă la constanţa

vip's foto - diana dumitrescu a defilat fără lenjerie intimă la constanţaDIANA DUMITRESCU nu este doar una dintre cele mai talentate actrite de telenovele din ROMANIA, dar si una dintre cele mai sexy vedete autohtone!

Dovada sta o prezentare de moda incendiara, in care starleta postului Acasa TV a defilat sub privirile infocate ale fanilor.

Desfasurat zilele trecute in clubul The Bank din Constanta, evenimentul a propus publicului nume de top din modelingul autohton, insa Diana a fost pe departe vedeta prezentarii.

Imbracata intr-o rochita scurta, de culoare verde, vedeta din “Regina” s-a ridicat la nivelul asteptarilor, pasind plina de gratie pe catwalk.

vip's foto - diana dumitrescu a defilat fără lenjerie intimă la constanţaInsa adevaratul moment picant al serii avea sa vina abia la sfarsitul prezentarii, cand Diana a efectuat cateva miscari lascive, aplecandu-se si mimand cateva pozitii demne de orice productie XXX.

Nu de alta, dar, desi locuieste de ani buni in Bucuresti, talentata actrita de telenovele nu uita de unde a plecat – din Constanta, localitatea ei natala. Si, ce-i drept, nici ca se putea o revenire mai frumoasa, demna de o adevarata “Regina”!

sursa: stl.ro

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII INDECENTE CU DIANA DUMITRESCU

Ultima oră

Comentariul meu