Voința pierde cu 3-2 la Slatina și cade pe 4 în clasament. Sibiul are șanse mici să promoveze

Voința pierde cu 3-2 la Slatina și cade pe 4 în clasament. Sibiul are șanse mici să promovezeSibienii au condus cu 2-1 la Slatina, dar ALRO a întors rezultatul în a doua parte a reprizei secunde și a învins cu 3-2. Oradea a bătut la Alba Iulia și a trecut pe primul loc în seria de Vest. Sibiul are un handicap de 4 puncte față de locul 2.

De ceea ce le-a fost frică fanilor Sibiului și celor din conducerea clubului, nu au scăpat. Voința a pierdut al treilea meci în actuala ediție de campionat și a ajuns acum pe locul 4 în clasament. La Slatina, gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Apostol, care în minutul a deviat în propria poartă o minge șutată de Sergiu Popescu. Sibienii au egalat în minutul 36 prin Hardău, care a scăpat singur și a marcat în poarta gazdelor. Voința a trecut la conducere pe tabelă în minutul 54, când Popa a reluat din câțiva metri în poartă. Gazdele au revenit însă miraculos. Mai întâi Goge a adus egalarea în minutul 61, după ce a driblat trei jucători sibieni și a trimis fără speranță în plasa porții lui Dani. Apoi în minutul 71 Eduard Stoica a prins un șut extraordinar de la peste 20 de metri și a stabilit scorul final, 3-2 pentru Slatina. În celelalte partide Petrolul Ploiești a făcut egal, 1-1 cu Gaz Metan CFR, FC Bihor a învins cu 1-0 la Alba Iulia cu un gol marcat în minutul 85, iar FC Argeș a bătut pe ACU Arad cu 1-0. În fine Mureșul Deva s-a impus în fața Arieșului Turda cu scorul de 3-2.

Voința pierde cu 3-2 la Slatina și cade pe 4 în clasament. Sibiul are șanse mici să promoveze

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Intineriti echipa,pregatiti-o pentru viitor cel putin peste cativa ani sa avem daca se poate pregatita pentru promovare.