acţiune pe viteză cu radare în tot judeţul sibiu

acţiune pe viteză cu radare în tot judeţul sibiuPe parcursul acestei zile, în intervalul orar 14.00-20.00, Serviciul Rutier Sibiu va desfăşura o amplă acţiune, cu participarea unui efectiv mărit de poliţişti şi a cel puţin 8 echipamente radar, pe toate sectoarele de drum naţional cât şi în mediul urban şi rural.

Impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule în ceea ce priveşte respectarea regimului legal de viteză şi reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză reprezintă două priorităţi ale poliţiştilor rutieri sibieni. Pe parcursul acestei zile, în intervalul orar 14.00-20.00, Serviciul Rutier Sibiu va desfăşura o amplă acţiune, cu participarea unui efectiv mărit de poliţişti şi a cel puţin 8 echipamente radar, pe toate sectoarele de drum naţional cât şi în mediul urban şi rural.

Echipamentele radar vor acţiona în zonele cu risc accidentogen ridicat pe fondul viteze nelegale precum şi pe acele tronsoane de drum pe care, datorită configuraţiei, se poate depăşi cu mult limita de viteză. „Reamintim că, acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. e clar. Iarasi stau ascunsi dupa cine stie ce pomi sau tufe … Avertismente … Povesti de adormit copii ! Stau numai la ciupeala.