marius baciu: "sibiu, petrolul, bihor şi mioveni se bat la promovare"

marius baciu: "sibiu, petrolul, bihor şi mioveni se bat la promovare"Tehnicianul cu care Voinţa a reuşit să ajugă în liga 2, crede că echipa pregătită acum de Pelici are şanse în continuare să ajungă în liga 1.

– În Liga a 2-a, Voinţa Sibiu este implicată acum în lupta pentru Liga I. Dumneavoastră aţi promovat sezonul trecut echipa în eşalonul secund. Ce credeţi despre această echipă?
– Când am promovat a fost o provocare pentru mine, erau ambiţii mari, dar bani puţini. Eram convins că echipa se poate clasa în primele locuri, cu condiţia să se mai aducă nişte jucători. Din păcate, ambiţia mea foarte mare de a obţine performanţă a dus la discuţii urâte cu preşedintele echipei. Domnul Pelici a adus nişte fotbalişti şi Sibiul are şanse mari la promovare. Lupta se va da între Sibiu, Petrolul, Bihor şi Mioveni.

– Aţi antrenat Unirea Alba Iulia la începutul sezonului, acum e o echipă ce se află în zona retrogradării…
– Da, când am antrenat acolo echipa se afla în zona podiumului, cu şanse la promovare. Îmi pare foarte rău pentru Alba, dar din păcate atunci nu se mai putea continua acolo. Un jucător trebuie să aibă liniştea minimă pentru a da randament maxim. Domnul Lupu îşi doreşte mult performanţă, dar probabil că nu are sprijin. E un om ambiţios cu care mi-a plăcut să lucrez, dar are şi cârcotaşi în jurul lui, poate nu ar trebui să aplece urechea la tot ce spun aceştia. Totuşi, mi-ar plăcea să mai colaborez cu el în viitor, la Alba sau la altă echipă. Vă spun sincer, am plâns când am plecat de acolo, am pus mult suflet.

– Deci din vară vă vedem din nou pe bancă?
– Dacă vor fi oferte serioase, voi fi bucuros să discut. Îmi place ceea ce fac, mă preocupă şi îmi doresc mult să antrenez, dar nu voi merge la o echipă doar pentru a antrena, îmi doresc un proiect serios. Până atunci, le urez celor de la Sibiu să promoveze şi celor de la Pandurii şi Alba Iulia să evite retrogradarea. Sursa: liga2.ro

Ultima oră

Comentariul meu