foto - nouă vedete care arată perfect fără operaţii estetice. vezi care sunt acestea!

foto - nouă vedete care arată perfect fără operaţii estetice. vezi care sunt acestea!Poţi să arăţi perfect şi fără să îţi faci operaţii estetice. Iată vedetele care ne dovedesc asta în fiecare zi, refuzând să apeleze la chirurgul estetician. Cotidianul Libertatea a făcut un top al vedetelor autohtone din acest punct de vedere.

Mădălina Drăghici, Catrinel Menghia, Valentina Pelinel

Aşa cum le stă bine unor topmodele internaţionale, cele trei vedete sunt 100% naturale.

Valentina Pelinel s-a arătat indignată de zvonurile conform cărora şi-ar fi făcut operaţii estetice şi a declarat că este naturală în totalitate.

Şi despre Catrinel Menghia s-a spus că ar avea operaţii estetice, însă ea a infirmat zvonurile.

Valentina Pelinel nu ţine nici măcar diete stricte și crede că femeile nemulţumite de corpul lor îl mânie pe Dumnezeu.

Carmen Brumă, Corina Caragea, Elena Gheorghe

foto - nouă vedete care arată perfect fără operaţii estetice. vezi care sunt acestea!Carmen Brumă este exemplul viu că oricine poate să arate perfect dacă face unele eforturi.

Fostă adolescentă grăsuţă, vedeta TV are astăzi un corp de invidiat, şi cu forme feminine, dar şi bine tonifiat.

Corina Caragea nu este împotriva operaţiilor estetice, dar deocamdată nu vrea să îşi facă niciuna.

E conştientă că nu este perfectă şi crede că pe viitor s-ar putea să găsească curajul de a face o operaţie dacă va fi nevoie.

Elena Gheorghe este de aceeaşi părere.

Zvonurile că ar avea o operaţie estetică la sâni nu s-au confirmat, dar cântăreaţa spune că nu exclude această posibilitate pe viitor, potrivit Unica.ro

Inna, Laura Cosoi, Roxana Ionescu

foto - nouă vedete care arată perfect fără operaţii estetice. vezi care sunt acestea!Inna spune că nu şi-a pus silicoane aşa cum au bănuit ziarele de scandal, dar dacă ar fi nevoie ar accepta să se opereze pentru că aspectul fizic este important pentru ea.Sânii impresionanţi ai Roxanei Ionescu sunt 100% naturali, iar vedeta nu are vreo altă operaţie estetică.

Totuşi, ştie că sânii ei nu vor arăta întotdeauna bine fără un pic de ajutor, aşa că e hotărâtă să facă o operaţie pe viitor.

Laura Cosoi, în schimb, e convinsă că nu are nevoie de operaţii şi nici de diete drastice pentru că micile defecte o ajută să iesă în evidenţă.

Votează şi tu vedeta ta favorită AICI!

Ultima oră

Comentariul meu