au călcat pe bec de paşte şi au fost prinşi de poliţiştiÎn cadrul acţiunilor preventive desfăşurate ieri de poliţiştii rutieri pe drumurile naţionale şi judeţene din Sibiu, au fost identificaţi doi conducători auto, în prezent cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

În localitatea Agnita a fost oprit pentru control în trafic un autovehicul al cărui conducător auto, în urma verficărilor, s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul, iar autoturismul era neînmatriculat şi avea aplicate pe caroserie placuţe de înmatriculare provizorii expirate. „Bărbatul – B.E., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Agnita, este cercetat de poliţiştii rutieri pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Beat la volan

În municipiul Sibiu, pe str. Ştefan cel Mare, un echipaj al Biroului Rutier Sibiu a oprit pentru control în trafic un autovehicul al cărui conducător auto, în urma verficărilor, s-a stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto – P.I., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Roşia, judeţul Sibiu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat de poliţiştii rutieri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală”, a mai explicat Luciana Balteş.

Ultima oră

Comentariul meu