voința, doar remiză cu argeșul. visul promovării se risipește...

voința, doar remiză cu argeșul. visul promovării se risipește...Echipa lui Pelici și-a făcut singură viața grea în partida cu FC Argeș. Sibienii au condus cu 1-0, dar argeșenii au egalat dintr-un penalty, pe final de meci, ușor acordat de arbitrul central.

Fotbaliștii sibieni trec prin cea mai dificilă situație, de la promovarea echipei în liga 2. Astfel după ce au pierdut cu 0-1 în etapa trecută la Arad, cu UTA, sibienii au călcat din nou strâmb. De data aceasta este vorba de un semieșec pe teren propriu cu FC Argeș. Sibienii au controlat autoritat jocul în prima repriză, când de altfel au și marcat un gol extrem de frumos prin Grigore, în minutul 31. În partea a II-a Voința nu a mai contat prea mult în atac. Oaspeții au început să își arate colții și să pună probleme. Neguț a ratat două ocazii în ultima parte a meciului și totul a culminat cu un penalty pentru argeșeni, transformat de Cristea în penultimul minut de joc.

Patron supărat pe bună dreptate

Finațatorul Ioan Hămbășan a fost negru de supărare după meci. Acesta s-a dus în vestiarul echipei și a purtat o discuție cu jucătorii și antrenorii. ”Nu mai zic nimic. Sunt extrem de supărat. Ce să mai spun eu? Să vorbească jucătorii că ei au făcut ce au făcut în acest meci” a îngăimat supărat oficialul sibian. Voința joacă etapa viitoare la Slatina, cu ALRO.

voința, doar remiză cu argeșul. visul promovării se risipește...

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. de aici se pare ca va incepe coborasul.pacat. oricum sunt in grafic, obiectivul si-l indeplinesc.