vip - vedeta pro tv magda pălimariu şi piticu’ petrec paştele la sibiu

vip - vedeta pro tv magda pălimariu şi piticu’ petrec paştele la sibiuPiteşti, Sibiu, Păltiniş. Acesta este traseul pe care Magda Pălimariu şi iubitul său, Piticu’ de la Simplu, îl vor urma în zilele libere de Paşte.

După o scurtă vizită la părinţii lui Ionuţ, cei doi îndrăgostiţi vor merge la Sibiu, acolo unde vor fi alături de familia Magdei în noaptea Învierii.

“Din păcate nu avem foarte multe zile libere, aşa că încercăm să nu neglijăm pe nimeni, pe cât posibil. Îi vom îmbrăţişa pe părinţii lui Ionuţ la Piteşti, apoi vom pleca repede spre Sibiu pentru a nu rata Slujba de Înviere”, povesteste Magda.
Ca în fiecare an, Magda are de gând să respecte tradiţia în care a fost crescută, astfel că va cumpăra mici cadouri pentru cei dragi, pe care le va ascunde în iarba din curtea casei.

“Nu dezvălui la ce m-am gândit, pentru că vreau să fie surpriză pentru ei. Oricum, eu şi Ionuţ plănuim să îi luăm pe părinţii şi pe sora mea şi să îi ducem, a doua zi de Paşte, în Păltiniş. Sperăm să avem parte de vreme bună şi de multe ore tihnite alpturi de ei”, a încheiat Magda.

Sursa: Can Can

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu