pacienţii de la spital primesc ciorbă de văcuţă, friptură de porc, tocăniţă de pui şi ouă roşii în meniul de paşte

pacienţii de la spital primesc ciorbă de văcuţă, friptură de porc, tocăniţă de pui şi ouă roşii în meniul de paşteCei peste 400 de pacienţi ai Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, care nu  pot fi alături de familie de  sărbători, vor avea parte de un meniu special în prima si a doua zi de Paşte, din care nu vor lipsi produsele tradiţionale.

Serviciul de preparare hrană va include în meniul comun din zilele de 24 şi 25 aprilie, următoarele preparate:

mic dejun –ceai, ou roşu,  pate,  margarină,  pâine / ceai, margarină, pastă de peşte, pâine;

prânz – ciorbă de văcuţă, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată de varză, cozonac/supă cremă zarzavat şi crutoane, friptura de porc cu orez sârbesc, cozonac;

cina – ceai, margarină, brânză topită, salam/ ceai, pate, margarină, telemea;

Slujbă de înviere la biserica din Spital

Meniul pentru pacienţii cu regim special cuprinde următoarele preparate: ou roşu, ciorbă de vacuţă , friptură de pui cu garnitură si salată, tocaniţă de pui, măr, portocale etc. Pacienţii care se pot deplasa vor putea participa la Slujba de Înviere, care se oficiază în fiecare an în Biserica din incinta spitalui, iar la ora 6.00 se vor împarţi paştile în toate secţiile spitalului, astfel vor ajunge şi la pacienţii imobilizaţi.

 

Ultima oră

Comentariul meu