vip"s video - botezatu şi oana zăvoranu îşi fac de cap şi vor să se cupleze...

vip"s video - botezatu şi oana zăvoranu îşi fac de cap şi vor să se cupleze...Oana Zăvoranu şi Cătălin Botezatu se cunosc de mult timp, dar prietenia care îi leagă s-ar putea transforma foarte uşor într-o mare dragoste. Remarcile glumeţe şi vorbele cu două înţelesuri pe care şi le-au aruncat în timpul emisiunii Simonei Gherghe, unde Oana a fost invitată să-şi arate noii sâni, lasă loc multor interpretări.

În timp ce Oana se plângea de durerile insuportabile pe care le are, creatorul de modă, aflat în direct din Târgu Mureş, a liniştit-o: “Marek  (n.red. doctorul estetician Marek Vâlcu) şi-a făcut treaba, uite ce bine arată Oana!”. Şi tot el a continuat glumeţ: “Eu te voiam oricum, chiar şi fără silicoane”.

De-a lungul emisiunii “Acces Direct”, cei doi şi-au continuat flirtul şi glumele cu două înţelesuri, spre deliciul celor prezenţi.  Ana Maria Prodan, aflată în platou pentru a-şi susţine prietena, a pus paie pe foc, sfătuindu-l pe Botezatu ce maşină să-i ofere cadou celei pe care o complimenta într-una. Ba mai mult Ana Maria a “dat din casă”, povestind remarcile designerului la adresa Zăvorancei făcute cu ceva timp în urmă: “De când mă uit eu dupa asta, Prodanco…”

Deşi Oana Zăvoranu a încercat să-l descurajeze spunându-i că-i va cheltui toţi banii dacă vor avea o eventuală relaţie, Cătălin a fost tranşant: “Este provocarea vieţii mele. Pe care o accept”. Creatorul de modă a recunoscut chiar că i s-au aprins mai demult călcâiele după Oana: “M-am îndrăgostit de Oana la un interviu pe care l-am făcut la malul mării. Este o femeie frumoasă, extrem de sensibilă, chiar  dacă nu vrea să se vadă.”. sursa: Libertatea

Ultima oră

Comentariul meu