tinerii liberali au împărţit ouă roşii şi iepuraşi de ciocolată copiilor, pe bălcescu

tinerii liberali au împărţit ouă roşii şi iepuraşi de ciocolată copiilor, pe bălcescuTNL Sibiu, din dorinta de a fi alaturi de copiii sibieni, a organizat marţi actiunea “Iepurasul liberal”, eveniment care a ajuns la a treia editie.

Astfel, tinerii liberali din  Sibiu au oferit  celor mici, aflati in centrul Sibiului, cate un ou sau iepuras de ciocolata.

“Iepurasul liberal” a devenit deja o traditie pentru TNL Sibiu, fiind la a treia editie, si este un mod prin care organizatia de tineret a PNL Sibiu le ureaza sibienilor mici si mari „Paste Fericit!” au declarat Iulia Basaraba, presedinte TNL Sibiu si Kosman Alexandru, presedinte TNL Municipiul Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. poateee…actiunea „Iepurasul Liberal cu ouale rosii” suna mai Unionistic Socialistic Liberalistic – penibilistic! Nu vreau sa comentez valoarea politica a acestei actiuni dar din punct de vedere al „imaginii” a fost indeajuns de penibil…N-ati gasit un iepulash-coconash mai putin inalt?! Sa nu-si arate gleznele ca MJ in anii 80?! :)))) Fetele aratau destul de bine si fara acel tricou penibil, sau v-a fost frica sa nu va confunde lumea cu Hugh Hefner @ Co.?! :)))))))) …si cand te gandesht’ ca astia sunt inlocuitorii portocalelor patrate…mai ca-ti vine sa aplici pentru state (asta daca ai rezistat pana acum)