realitatea a cerut oficial renunţarea la licenţă pe sibiu. antena 1 sibiu va avea program local mai lung

realitatea a cerut oficial renunţarea la licenţă pe sibiu. antena 1 sibiu va avea program local mai lungÎn ultimele şedinţe de la Consiliul Naţional al Audio Vizualului au apărut şi cereri pentru modificări de grilă de programe la Realitatea Tv Sibiu şi Antena 1 Sibiu. La radiouri, Radio Sibiu, Guerrilla şi Antena Sibiului au solicitat modificări de programe.

Media locală continuă să aibă parte de schimbări mai mult sau mai puţin importante. De departe cea mai importantă modificare este aceea că Realitatea TV Bucureşti a cerut oficial CNA-ului renunţarea la realizarea şi difuzarea programului local, DEFINTIV, atât pentru staţia de la Sibiu cât şi pentru cea de la Focşani. În aceste condiţii mutarea Realitatea TV în studioul de la Promenada Mall nu se va mai realiza. Realitatea TV Sibiu nu mai are însă emisie locală din septembrie 2010.

„Pulsul Adevărului” mai scurt şi live pe internet

Tot legat de televiziuni, Antena 1 Sibiu urmează să aibă o producţie proprie de 8,64 la sută din programul total realizat, în loc de 6,83 la sută cât era în prezent. Ca noutăţi aici se încadrează dublarea de realizare de programe de divertisment şi alte tipuri de programe, dar şi apariţia emisiunilor de tip publicitate şi teleshopping. Antena 1 Sibiu va renunţa definitiv la realizarea de emisiuni culturale, educative şi religioase. De asemenea orele de difuzare ale programelor locale urmează să fie modificate. Emisiunea „Pulsul Adevărului” realizată de Răzvan Marcu va fi difuzată mai târziu, dar ca noutate este şi faptul că aceasta poate fi urmărită live şi pe internet.

Guerilla – program local mai scurt. Antena Sibiului – program mai mare

Chiar dacă erau doar inserturi de la Bucureşti, acestea vor avea o pondere de 1,79 la sută în loc de 2,08 la sută din totalul programelor Radio Guerrilla Sibiu. Veşti îmbucurătoare vin de la Antena Sibiului. Programul local va avea o pondere de 33 la sută în loc de 25 la sută, respectiv de 5 ore şi 30 de minute pe zi. Radio Sibiu a solicitat micşorarea ponderii producţiilor proprii de programe locale, da deocamdată solicitarea nu a primit aviz favorabil.

Ultima oră

Comentariul meu