s-a îmbrăcat cu haine din carrefour şi a vrut să plece fără să le plătească

s-a îmbrăcat cu haine din carrefour şi a vrut să plece fără să le plăteascăUn cetăţean din Georgia, este cercetat de poliţişti pentru furt din societate comercială, după ce aseară şi-a făcut de cap în hypermarketul Carrefour din Sibiu.

Un cetăţean străin este cercetat de poliţiştii sibieni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat după ce a fost reţinut într-un magazin pentru furtul unor obiecte. În seara zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că un agent de pază din cadrul unui hipermarket au reţinut un bărbat ce a sustras din magazin diferite bunuri. Poliţiştii care au investigat această sesizare au stabilit faptul că N.G., cetăţean străin, în vârstă de 36 de ani, a sustras din societate mai multe articole de îmbrăcăminte şi băuturi răcoritoare, fiind surprins de agenţii de pază ai magazinului.

“Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat în magazin în jurul orelor 18.30, iar de la raionul cu articole de îmbracaminte a sustras mai multe lucruri, pe care le-a îmbrăcat pe sub hainele personale în cabina de proba. În magazin a consumat băuturi răcoritoare şi energizante, ambalajele fiind abandonate în cabina de probă în care a intrat.După ce a sustras bunurile, acesta a încercat să părăseasacă magazinul, la ieşire fiind oprit de agenţii de pază. Prejudiciul cauzat, în valoare de 190,94 lei, a fost recuperat. Cercetările în acest caz continuă”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu