fetiţă de trei ani strivită de un dulap într-o fermă din buia

fetiţă de trei ani strivită de un dulap într-o fermă din buiaPentru că nu au putut ajunge la faţa locului, medicii de la serviciul SMURD au folosit o căruţă a unor localnici. Fetiţa este acum în comă la spitalul Judeţean din municipiul Sibiu.

O fetiţă de numai trei ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce un dulap s-a prăvălit pur şi simplu de un dulap de pe care a încercat singură să ia ceva. De aici scenariul de simplu de descris. Pentru că nu au avut posibilitatea să ajungă la locul evenimentului, cei de la Smurd au fost nevoiţi să apeleze la o căruţă pentru transport. Apoi cu ajutorul Salvamontului, fetiţa a fost adusă la Spitalul Judeţean din Sibiu, unde se află internată în comă.

“Astazi, in jurul orelor 11.30, la Unitatatea Primiri Urgente a  ajuns o fetita de 3 ani, din localitatea Buia, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut sever, coma de gradul 2 si hemoragie subarahnoidiana. Pacienta a primit ingrijiri medicale si a ramas internata in cadrul Sectiei Clinice Neurochirurgie -ATI pentru supraveghere si tratament de specialitate, starea ei este stabila”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu