video – foto: super atmosferă în trenul beck’sperience. sute de sibieni s-au distrat cu grimus şi şuie paparude

video – foto: super atmosferă în trenul beck’sperience. sute de sibieni s-au distrat cu grimus şi şuie paparudeTrenul Beck’sperience a rulat pe traseul Sibiu – Sighişoara şi retur.

Concertele cu Şuie Paparude şi Grimus, dar şi seturile live ale lui DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully şi DJ Limun au făcut ca atmosfera să fie incredibilă, iar experienţa unică.

Trenul Beck’sperience, compus din 11 vagoane transformate în club pe şine a purtat călătorii pe durata a cinci ore de petrecere, pe ruta Sibiu – Sighişoara şi retur.

Cu ajutorul a peste 4 tone de echipamente, trenul a fost metamorfozat într-un spaţiu dedicat muzicii live şi dansului. Interiorul a două vagoane a fost demontat complet pentru a face loc scenelor şi pupitrului pentru DJ, adică zona de club a trenului Beck’sperience.

Alte trei vagoane au fost modificate parţial, păstrând doar jumătate din scaune, pentru a da naştere zonei de lounge iar şase vagoane au fost transformate în restaurante şi cafe baruri pentru relaxare.

Indiferent de vagonul au ales să-şi petreacă timpul invitaţii, cele 20 de plasme au transmis concertele din zona de club, iar muzica live a trupelor Şuie Paparude, Grimus, DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully şi DJ Limun s-a putut auzi în orice colţ al trenului.

Ultima oră

Comentariul meu