voința pierde la arad cu 0-1 și cade pe 3 în seria vest din liga 2

voința pierde la arad cu 0-1 și cade pe 3 în seria vest din liga 2Sibienii au jucat slab în partida cu UTA. Gazdele au dominat jocul, mai ales după ce Forika a fost eliminat. Voința joacă etapa viitoare cu Fc Argeș și are nevoie de victorie ca să rămână în cursa pentru promovarea în liga 1.

Cea de a doua înfrângere pentru echipa lui Pelici a venit pe terenul fostei divizionare A, UTA Arad. Gazdele au dominat partida mai ales după golul înscris. Sibiul a făcut repede o primă schimbare în minutul 12, când Szabo a intrat în locul lui Burlacu accidentat. Meciul s-a decis practic pe final de primă repriză. Miclea a trimis neglijent o pasă către propriul portar, iar arădeanul Varga a interceptat balonul, a scăpat singur spre poarta Sibiului și a fost faultat de Forika, fotbalistul sibian fiind eliminat. Voiculeț a marcat fără emoții de la 11 metri și de aici practic meciul s-a scurs într-o singură direcție.

Repriza a doua nu a adus nimic nou pe tabelă, iar UTA administrează Sibiului o înfrângere care poziționează Voința în afara locurilor de promovare.

Rezultatele etapei 22:

Acs Mu Politehnica Iaşi – Csm Râmnicu Vâlcea 0-2

Unirea Alba Iulia – Acu Arad 0-0

Alro Slatina – Gaz Metan Cfr Craiova 2-1

Mureşul Deva – Petrolul Ploieşti 0-2

Fc Argeş – Arieşul Turda, amânat

Fc Silvania – Cs Mioveni 0-3

Fc Bihor Oradea a stat, deoarece Minerul Lupeni s-a retras

voința pierde la arad cu 0-1 și cade pe 3 în seria vest din liga 2

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii