vezi câştigătorii pentru spectacolul "felii" de duminică de la teatrul radu stanca

vezi câştigătorii pentru spectacolul "felii" de duminică de la teatrul radu stancaConcursul nostru făcut în colaborare cu Teatrul Radu Stanca din Sibiu a atras spre plăcuta noastră surprindere, foarte mulţi participanţi.Această reprezentaţie a fost programată special, la cererea juriului UNITER.

Aşa cum am anunţat încă de la lansarea concursului, tot ce trebuia sa faci ca să te înscri în cursă, era să postezi un comentariu până azi, cu numele, prenumele si numarul de telefon si textul „SIBIU SUSŢINE PERFORMANŢA”pe peretele nostru de FACEBOOK sau la secţiunea de comentarii de pe site. Primii zece înscrişi au primit automat invitaţiile, dacă au respectat condiţiile de participare.

LISTA DE CÂŞTIGĂTORI:

Stoicescu Ramona, Adrian Neagu, Liliana Petrescu, Anda Luca, Radu Suciu, Bogdan Ardeleanu, Sorin Pop, Adrian Bette, Ramona Niţu şi Petresc Andreea s-au dovedit a fi cei mai rapizi şi dornici de a participa la spectacoulul de duminică seară, de la ora 18.00, de la Teatrul Radu Stanca. Cei zece sibieni enumeraţi mai sus au câştigat câte o invitaţie pentru două persoane. Aceştia au primit pe adresele de email detalii legate de modalitatea de a intra în posesia invitaţiilor. Îi felicităm şi le urăm vizionare plăcută şi vă aşteptăm pe toţi la viitoarele noastre concursuri!

Piesă cu actriţă nominalizată la premiile UNITER

Actriţa Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Ofelia Popii, a fost nominalizată, în acest an, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal” pentru rolurile din spectacolul „Felii”. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate actriţele Petronela Grigorescu şi Maia Morgenstern. Juriul final care va decide câştigătorii ediţiei din acest an ai Premiilor UNITER este format din scenografa Maria Miu, regizorul Alexandru Berceanu, criticul de teatru Ion Parhon, actriţa Ozana Oancea şi teatrologul Sebastian Vlad Popa.  „Felii” a avut premiera anul trecut, pe data de 2 octombrie şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică prezentată în premieră pe 24 ianuarie 2011 la Teatrul Naţional Radiofonic ca o coproducţie între Radio România Cultural şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”.Cea de-a XIX-a ediţie a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 18 aprilie, ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Multumim pt sansa!

    Liliana multumesc de observatie. Mie mi-au trimis mail pt confirmarea participarii, dar pentru ca am avut norocul de a castiga la un concurs asemanator am cerut sa fie redistribuita invitatia mea pentru o alta persoana care nu a primit. 🙂

    Emotii mari pentru deseara!

  2. E OK, speram sa nu avem surprize la solicitarea invitatiei de la casieria Teatrului. Eu sunt Liliana Oprescu nu Petrescu, am vazut ca s-a inscris Stoicescu Irina si apare Stoicescu Ramona, lipseste LORI dar e trecuta a 11-a Petresc Andreea.
    ORICUM NOI VA MULTUMIN, am primit confirmarea prin e-mail si stim.
    Ne vedem maine la ora 18.