kazza deschide primul magazin din sibiu

kazza deschide primul magazin din sibiuKazza îşi deschide porţile în acest week-end, în Oraşul de Jos, pe Târgu Vinului, numărul 9. Inaugurarea Kazza, primul magazin-concept din Sibiu, va avea loc sâmbătă, 16 aprilie, şi duminică, 17 aprilie, într-o atmosferă care va aminti de copilărie.

Spaţiul Kazza este organizat după modelul unei case prietenoase, cu bucătărie, sufragerie, dormitor şi grădină. Prima uşă pe care o vor deschide sibienii care vin la Kazza este cea a bucătăriei. Bucătăria Kazza este etapa finalizată din cadrul acestui proiect. Aici veţi găsi rafturi pline de bunătăţi, de la borcane cu miere şi dulceţuri, la paste integrale, ulei de măsline şi vinuri alese, de la afumături şi mezeluri naturale, la brânzeturi speciale şi unt de casă. Pentru a crea o atmosferă de familie, pâinea şi prăjiturile de casă vor fi gătite sub ochii voştri, ca atunci când o urmăreaţi pe bunica acasă făcând cozonaci. Cu arome din trecut…

Degustări la deschiderea magazinului

Pentru evenimentul de lansare care va avea loc în acest week-end, Kazza a pregătit momente speciale. Sâmbătă şi duminică, de Florii, sibienii care vor intra în Bucătăria Kazza vor fi invitaţi la degustări de bunătăţi naturale, vinuri şi suc de mere. Ei vor putea gusta, la micul dejun, alături de o cafea aromată, biscuiţi de casă cu lămâie şi nuci, dulceaţă de lapte, dar şi sandvişuri cu brânză de bivoliţă, iar la masa de prânz mezeluri naturale, fără E-uri şi conservanţi, pâine de casă cu roşii sau cu iaurt şi cartofi, tarte cu spanac, brioşe cu ciocolată. La cină, sibienii vor putea gusta brânzeturi şi degusta vinuri alese direct în crama Kazza. Multe dintre momentele pregătite de Kazza se vor desfăşura pe muzică live, iar cei care vor veni vor avea parte de surprize plăcute.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Geniala idee! Astept cu nerabdare extinderea „casei”….sunt sigura ca si urmatoarele camere vor fi la fel de primitoare si pline de bun gust precum „bucataria”. Sper ca proprietarii se vor gandi serios la deschiderea unui astfel de magazin si in Bucuresti. Nu ratati dulceata de lapte si berea „TREI STEJARI”!!.