video: încă 12 străzi vor fi reabilitate cu aproape 2 milioane de euro

video: încă 12 străzi vor fi reabilitate cu aproape 2 milioane de euroMunicipalitatea a semnat la sfârşitul săptămânii trecute încă două contracte de lucrări ce vor fi finanţate din fondurile celui de-al treilea împrumut BERD în valoare de 11,5 milioane de euro.

Unul dintre cele două pachete are ca obiect reabilitarea a şase străzi din zona Calea Dumbrăvii-Turnişor: Agricultorilor, Cimitirului, Cloşca, Horia, Anghel Saligny şi Marius Sturza. Licitaţia pentru acest pachet a avut loc în data de 7 martie, fiind prezentate patru oferte. Firma desemnată câştigătoare în urma evaluării ofertelor a fost SC Comtram SA, valoarea contractului semnat fiind de 867.216, 84 de euro (TVA inclus). Conform contractului, termenul de finalizare este de 12 luni cu o garanţie pentru lucrări de 4 ani. Lucrările pe aceste străzi presupun reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare şi refacerea structurii rutiere.

Reparaţii în zona Lupeni – Terezian

Cel de-al doilea pachet pentru care s-a semnat contractul se referă la alte şase străzi, situate în zona Lupeni – Terezian: Muncii, Anina, Moreni, Gh. Doja, Popovici Bănăţeanu, I.L. Caragiale. Licitaţia pentru acest pachet a avut loc în data de 14 martie , fiind prezentate patru oferte. Contractul s-a semnat cu firma SC Comtram SA, valoarea lucrărilor fiind de 804.829, 01 euro (TVA inclus). Lucrările presupun reabilitarea reţelei de apă şi canalizare şi refacerea structurii rutiere, durata acestora fiind de 12 luni, cu o garanţie de 4 ani. „Am semnat în ultimele săptămâni contracte de lucrări ce includ 14 străzi şi un construirea unui nou pod peste Cibin. La acestea se adaugă străzile importante care au intrat în lucru anul acesta sau pe care lucrările se continuă, cum ar fi Calea Turnişorului, strada Ţiglari sau strada Nouă.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu