topul mârlanilor: cum să blochezi accesul pietonilor pe scările de la teatrul gong

topul mârlanilor: cum să blochezi accesul pietonilor pe scările de la teatrul gongCe faci dacă nu găseşti un loc de parcare şi te doare în cot de pietoni? Simplu! Le blochezi accesul pe trecerile de pietoni sau către scările ce împânzesc Oraşul de Jos şi Centrul Istoric.

Ştim că e greu să găseşti un loc de parcare mai ales la orele de vârf în zona centrală a oraşului, dar nu înţelegem nesimţirea şi tupeul celor la care nu le pasă deloc de pietoni. Zilele trecute una din cele mai folosite scări de acces dinspre teatrul Gong, către centrul istoric, prin zona străzii Poştei, a fost „ştrangulată” de un Audi A3. Şoferul cu pricina s-a gândit el că pietonii pot să se subţieze şi să îi ocolească „frumuseţea” de maşină şi a parcat taman pe jumătate din calea de acces către scări, dispre Centumvirilor.

Oare nu s-a gândit că îşi pune în pericol în primul rând „fraţii” şoferi din trafic, care nu pot să vadă dacă de pe scări urcă cineva sau vreun copil grăbit să ajungă în capătul scărilor poate să sară în faţa autovehiculelor şi nu va fi zărit de şofer din simplul motiv că maşina lui blochează vizibilitatea? Noi zicem că nu şi îi facem loc acestui Audi cu nr Sb – 27 – RAV în „onorabila” galerie din Topul Mârlanilor![nggallery id=689]

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic . Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ?

Trimite pozele sau filmările tale pe oradesibiu@gmail.com sau încarcă fotografia mai jos în Galeria Mârlanilor, sau filmuleţul, la secţiunea ADD VIDEO. [ngg_uploader]

Ultima oră

Comentariul meu