câştigă zece invitaţii cu ora de sibiu la spectacolul „felii” de la teatrul radu stanca

câştigă zece invitaţii cu ora de sibiu la spectacolul „felii” de la teatrul radu stancaDouăzeci de sibieni au posibilitatea să vadă gratuit spectacolul pe care Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu îl prezintă duminică, 17 aprilie, de la ora 18:00. Această reprezentaţie a fost programată special, la cererea juriului UNITER.

Actriţa Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, Ofelia Popii, a fost nominalizată, în acest an, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal” pentru rolurile din spectacolul „Felii”. La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate actriţele Petronela Grigorescu şi Maia Morgenstern. Juriul final care va decide câştigătorii ediţiei din acest an ai Premiilor UNITER este format din scenografa Maria Miu, regizorul Alexandru Berceanu, criticul de teatru Ion Parhon, actriţa Ozana Oancea şi teatrologul Sebastian Vlad Popa.  „Felii” a avut premiera anul trecut, pe data de 2 octombrie şi are la bază un scenariu emoţionant scris de Lia Bugnar. Spectacolul o aduce pe scenă pe Ofelia Popii, care interpretează cameleonic rolul a şapte personaje, şapte femei al căror destin se schimbă odată cu moartea unui bărbat. Producţia se bucură, de asemenea, de o versiune radiofonică prezentată în premieră pe 24 ianuarie 2011 la Teatrul Naţional Radiofonic ca o coproducţie între Radio România Cultural şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”.Cea de-a XIX-a ediţie a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 18 aprilie, ora 21:00 şi va fi transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.

Cum câştigi invitaţii

Câştigă cu Ora de Sibiu ZECE invitaţii de câte două persoane, la spectacolul „Felii”. E simplu. Tot ce trebuie sa faci este să postezi un comentariu până sâmbătă 16 aprilie, la ora 12.00, cu numele, prenumele si numarul de telefon si textul „SIBIU SUSŢINE PERFORMANŢA”pe peretele nostru de FACEBOOK sau să laşi un comentariu la acest text şi ai şansa să mergi la spectacol. Primii zece înscrişi primesc automat invitaţiile!

Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

  1. Suna interesant… mai ales tema spectacolului. Despre actrita nu mai vorbim, ca ati vorbit voi destul. Toata stima!
    Apropo: Vreau si eu o invitatie din asta!