spargeri de magazine la mediaş şi sibiu. hoţii au fost prinşi de poliţişti

spargeri de magazine la mediaş şi sibiu. hoţii au fost prinşi de poliţiştiEste vorba de doi tineri din Mediaş care au furat carne dintr-o ladă frigorifică într-un magazin din oraş şi de către trei minori care au spart un chioşc şi au umplut un rucsac cu ţigări şi cafea.

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, după ce au sustras bunuri dintr-o societate comercială. În dimineaţa zilei de 9 aprilie a.c., angajata unei societăţi comerciale din Mediaş a sesizat telefonic faptul că doi tineri i-a sustras bunuri alimentare dintr-o ladă frigorifică, reuşind să fugă de la faţa locului. Prejudiciul a fost estimat la aprox. 200 de lei. „În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de poliţiştii din Mediaş în imediata apropiere a societăţii, au fost identificaţi doi tineri, ambii în vârstă de 21 de ani şi domiciliaţi în Mediaş, asupra cărora au fost identificate bunurile reclamate ca furate.

Bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de liberate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat” spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat în Sibiu

Aflaţi în exercitarea atribuţilor de patrulare în municipiul Sibiu, o echipă de poliţişti a observat în dimineaţa zilei de 10 aprilie, în jurul orelor 2.45, trei tineri ce aveau asupra lor un rucsac în care se aflau ţigări şi cafea a căror provenienţă nu au putut-o justifica. „În urma primelor verificări şi investigaţii efectuate s-a stabilit că bunurile respective au fost sustrase cu puţin timp în urmă dintr-un chiosc din municipiul Sibiu. În cauză cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, tinerii (cu vârstele între 14 şi 17 ani) fiind cercetaţi de poliţişti în stare de libertate”, a mai spus Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu