scandal în benzinăria lukoil de la şelimbăr cu un şofer beat în rolul principal

scandal în benzinăria lukoil de la şelimbăr cu un şofer beat în rolul principalUn bărbat a refuzat să plătească cei 88 de lei pentru benzina băgată în rezervor şi a spart şi un geam al staţiei de carburanţi de la intrarea în oraş. Şoferul a fost testat de poliţiştii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări ca urmare a sesizării primite în dimineaţa zilei de 10 aprilie, în jurul orelor 6.00, privind refuzul unui conducător auto de a achita contravaloarea carburantului cu care şi-a alimentat autoturismul precum şi spargerea unui geam al staţiei de alimentare cu carburant. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că bărbatul a alimentat autoturismul pe care îl conducea cu carburant (în valoare de 88 de lei) şi neavând bani pentru a achita contravaloarea, a urcat la volanul autoturismului intenţionând să plece, fiind oprit de un angajat al societăţii şi  sesizată imediat Poliţia. „Până la sosirea poliţiştilor, bărbatul a spart un geam al magazinului staţiei de alimentare cu carburant, pe care l-a lovit cu pumnul. Conducătorul auto a fost testat de poliţiştii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism având alcoolemie peste limita legală”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Alţi doi şoferi băuţi prinşi în trafic

În timpul unei acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, desfăşurată în cursul zilei de 10 aprilie a.c., în municipiul Sibiu, a fost identificat un conducător auto al cărui rezultat în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cadrul aceleiaşi acţiuni, un alt bărbat a fost identificat în cursul dimineţii de 10 aprilie a.c., de către poliţiştii rutieri, în timp ce conducea un autovehicul, fiind aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală”, a mai explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu