Cinci agresaţi la spitalul judeţean, în weekend la Sibiu

Cinci agresaţi la spitalul judeţean, în weekend la SibiuBătuţii provin din Avrig, Haşag, Apoldu de Sus şi municipiul Sibiu. Toţi sunt în afara pericolului în prezent. Doi din răniţi au luat bătaie chiar de la copiii lor.

Sambata seara, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns un pacient in varsta de 62 de ani, din Avrig, victima unei agresiuni. Barbatul a suferit un traumatism toracic cu multiple fracturi costale, fracturi de oase proprii nazale si contuzii faciale, acesta a primit ingrijiri medicale si a ramas internat in cadrul Sectiei Clinice Chirurghie II. Barbatul sustine ca a fost batut de fiul sau. Se pare ca baiatul nu lucreaza si traieste din pensia tatalui, iar cand acesta l-a trimis sa-si gasesca un loc de munca, tanarul s-a enervat si l-a batut.Victima sustine ca a  mai fost batut de fiul sau si in urma cu doi ani. Vineri seara, la Unitatea Primiri Urgente a fost adus in barbat de 43 de ani, din Hasag, victima unei agresiuni. Pacientul prezenta un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic cu fracturi de arcuri costale si o fractura cominutiva de cubitus stang cu deplasare.Barbatul a povestit medicilor ca a fost batut chiar de fiul său.

Au luat bătaie în curtea casei

In data de 10 aprilie, ora 4.30, la Unitatea Primiri Urgente au fost adusi doi pacient, tata si fiu, din Apoldu de Sus, care se pare ca au fort victimele unei gresiuni. Tanarul de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plaga parietala dreapta si nu a necesitat internare, iar tatal sau in varsta de 44 de ani a suferit un  traumatism cranio-facial cu fractura de os zigomatic si a ramas internat in cadrul Compartimentului BMF.  Barbatul sustine ca au fost batuti in propria curte de cinci indivizi.

Lovit într-un club

Tot in cursul diminetii de 10 aprilie, la Unitatea Primiri Urgente a ajuns un pacient de 23 de ani , din Sibiu, victima unei agresiuni. Tanarul prezenta un traumatism cranio-facial cu fractura cominutiva de oase proprii nazale, acesta a primit ingrijiri medicale si a ramas internat in cadrul Sectiei ORL. Tanarul sustine ca a fost batut intr-un club de mai multe persoane.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. din cate se pare nu mai esti in siguranta astazi nicaieri,avand in vedere ca acum doua zile am fost martora unei agresiuni intr-un parc din sibiu de unde a avut de suferit fratele meu,desi parcul era plin de oameni,agresorii nu s-au lasat intimidati si au dat buzna in parc cu bate de baseball si au inceput sa ii dea direct in cap fratelui meu fara mila,desi imediat am sunat la 112 a durat vreo 10 minute pana sa apara salvarea,iar politia a aparut dupa aceea,agresorii au avut timp sa fuga,in ziua de azi nu mai esti sigur nicaieri iar oamenii sunt si indiferenti ,nu doresc sa se implice,ar trebui facut mai mult in cazurile acestea,altfel nu stiu o sa ajungem tot mai rau,nu mai putem iesi din casa