video: cărţile "ucideţi generalul" şi "fortăreaţa nebunilor" au fost lansate la facultatea de jurnalistică

video: cărţile "ucideţi generalul" şi "fortăreaţa nebunilor" au fost lansate la facultatea de jurnalisticăCărţile „Ucideţi Generalul” şi „Fortăreaţa Nebunilor” au fost lansate Joi,7 Aprilie, la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu. La eveniment au fost prezenţi zeci de elevi, profesori dar şi iubitori ai romanelor poliţiste.

Invitaţii speciali au fost criticul Ion Dur, decanul facultăţii de Jurnalistică, alături de George Arion şi Bogdan Hrib, cei mai reprezentativi autori români de carte mystery & thriller.

George Arion, cel mai bun autor roman al genului, a prezentat noul roman, FORTĂREAŢA NEBUNILOR, al cincilea din seria Andrei Mladin, celebrul său erou, jurnalist, dar şi protagonist al serialului de televiziune “Detectiv fără voie”, care a înregistrat recorduri de audienţă în 2001.

Bogdan Hrib şi-a lansat varianta în limba română a romanului UCIDETI GENERALUL, scris la comanda unui editor britanic, pentru piaţa de carte din Anglia. Este al patrulea volum din seria veşnic neliniştitului ziarist Stelian Munteanu, în care autorul descrie atât fapte cât şi personaje reale, abil strecurate în cursul ficţiunii.

Despre FORTĂREAŢA NEBUNILOR
O misterioasă societate ATHANARIC, cu multe ramificaţii pe plan internaţional, încearcă să dezvolte un proiect prin care să se poată realiza controlul minţii umane. În ce scop? Acela de a elimina adversari incomozi din politică, afaceri, presă, cultură şi din alte domenii. Din dorinţa de a deţine Puterea. Nu ezită să-şi arunce duşmanii în ospicii, pe baza unui diagnostic fals, să le terfelească imaginea, sau să-i ucidă.

Despre UCIDETI GENERALUL
Este un thriller captivant, plin de suspans. Aceasta carte este, de asemenea, un studiu de personaj – amănunţit si complex – prin care cititorul este transportat intr-o adevărată călătorie palpitantă prin tranziţia continuă a ultimelor decade din istoria României. Stelian Munteanu – amant, asasin şi băiat de Bucuresti – este un erou care poate spune mai multe decât ne-am imagina despre vremurile pe care le trăim.

Ultima oră

Comentariul meu