hămbăşan anunţă că voinţa vrea în liga 1. sibiul joacă vineri de la 16.30 cu alba iulia

hămbăşan anunţă că voinţa vrea în liga 1. sibiul joacă vineri de la 16.30 cu alba iuliaFinanţatorul echipei Voinţa Sibiu, Ioan Hămbăşan, a declarat că ar dori ca echipa sa să promoveze în primul eşalon. Totodată, Hămbăşan a mărturisit că a găsit sprijin financiar pentru echipa pe care o patronează, în cazul în care aceasta va ajunge în Liga I. Voinţa joacă vineri pe Municipal cu Unirea Alba Iulia, meciul fiind televizat de Dolce Sport.

„Ar fi frumos să promovăm, Sibiul merită o echipă în liga I. Chiar dacă încă nu suntem complet pregătiţi financiar, banii nu ar fi o problemă, deoarece două persoane şi-au manifestat deja interesul în a sprijini financiar echipa în caz de promovare”, a declarat Hămbăşan.

Stadionul din Sibiu, bun pentru Liga I

Patronul sibian a spus că avea încredere încă de la începutul sezonului în forţa echipei sale şi că se aştepta ca formaţia sa să se claseze pe o poziţie fruntaşă. În acelaşi timp, finanţatorul a fixat şi prime de promovare. „Nu mă aşteptam la o poziţie chiar atât de bună, dar pofta vine mâncând. Totuşi, mă aşteptam încă de la începutul sezonului să fim în primii 5 şi mă bucură mult acest parcurs. Am fixat şi prime de promovare, sunt convins că echipa se va concentra şi va obţine rezultate bune”, a mai spus Ioan Hămbăşan. Acesta crede că echipa sa ar putea să joace în faţa fanilor meciurile de pe teren propriu în cazul unei promovări.”Stadionul este bun pentru Liga I, are tot ceea ce este nevoie. Gazonul este în stare perfectă, avem 7000 de scaune, toate facilităţile pentru Liga I, mai puţin nocturnă”, a mai zis Hămbasan.

Meci greu cu Alba

Finanţatorul este de părere că meciul de azi, cu Alba (ora 16:30), va fi dificil, dar are încredere că echipa sa se va concentra şi va da un randament bun. „Va fi un meci greu, Unirea Alba Iulia este un club imprevizibil, dar am încredere în echipa noastră. Chiar dacă am înregistrat o înfrângere la care nu mă aşteptam, băieţii au reuşit să se concentreze şi să îşi revină”, a conchis Ioan Hămbăşan.

Sursa: liga2.ro

Ultima oră

Comentariul meu