video - dacă nu cumperi de minim 50 de lei, nu poţi plăti cu cardul! se întâmplă la sibiu!

video - dacă nu cumperi de minim 50 de lei, nu poţi plăti cu cardul! se întâmplă la sibiu!Supermarket-ul Super Com de pe Strada Gladiolelor nr 9 are o regulă internă ieşită din comun. Clienţii magazinului care doresc să plătească cu cardul sunt obligaţi să cumpere de minim 50 de lei. Dacă suma produselor nu depăşeşte 50 de lei atunci ei nu pot achita decât cu bani.

Un afiş ieşit din comun a atras atenţia jurnalistului Ora de Sibiu care a fotografiat şi filmat această regulă ilegală şi ilogică. Pe afişul lipit la intrare scrie cu majuscule următorul text: “LA PLATA CU CARDUL SUMA MINIMA ESTE DE 50 LEI” fiind semnat şi ştampilat de conducerea supermarket-ului. Astfel cei care mai au doar 20-30 de lei pe card şi doresc să cumpere câteva produse vitale vieţii, nu vor putea achita cu cardul.

Nicăieri ca aici

Majoritatea magazinelor din Sibiu acceptă plata cu cardul la sume chiar şi de 1 leu fără să pună nici o condiţie cumpărătorului. Întrebată de jurnalist dacă i se pare normal ca o asemenea regulă să existe, vânzătoarea a răspuns rapid “Nu mi se pare normal dar asta este”. Angajata supermarket-ului nu a dorit să ne transmită numărul de telefon al patronului ei dar ne-a comunicat momentul în care acesta poate fi găsit la magazin. Vom încerca să-l găsim pentru a ne da o explicaţie oficială asupra acestei limite abuzive.



Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Dar nici sa astept la Alcomsib sa treaca vanzatoarele cardul, sa se valideze (de multe ori nu se descurca), sa semneze..si totul pt cumparaturi de 10-15 lei!

  2. S-o gasiti pentru ca este patroana si isi invata si obliga angajatele sa spele carnatii vechi. Plus ca le retine o suma din salariul cuvenit pe motiv ca dak nu iasa la inventar sa le ia bani de acolo. O patroana care are o gramada de procese iar pe langa toate astea, este un jeg de om care nu-si plateste angajatii decat partial iar pe unii angajati nu i-a platit deloc si pe langa astea isi inseala clientii si partenerii de afaceri. Stiu toate astea ptr ca am lucrat acolo.