primăria cheltuie peste 120.000 de lei pentru întreţinerea fântânilor arteziene, a băncilor şi coşurilor de gunoi

primăria cheltuie peste 120.000 de lei pentru întreţinerea fântânilor arteziene, a băncilor şi coşurilor de gunoiZilele acestea a fost semnat contractul de prestare servicii pentru întreţinerea, reparaţia şi igienizarea fântânilor arteziene din oraş, inclusiv a cişmelelor. Au fost semnate contractele pentru întreţinerea fântânilor arteziene, a băncilor şi coşurilor de gunoi stradale.

Municipalitatea sibiană a pornit de săptămâna trecută primele cinci fântâni arteziene din oraş. Din cele 14 fântâni arteziene existente în Sibiu au fost deja puse în funcţiune cele din Piaţa Mare, Parcul Tineretului, Bulevardul C. Coposu, Cercul Militar şi cea din parcul din Piaţa Unirii. Până la sfârşitul săptămânii viitoare toate fântânile arteziene din Sibiu vor fi funcţionale.

Zilele acestea a fost semnat contractul de prestare servicii pentru întreţinerea, reparaţia şi igienizarea fântânilor arteziene din oraş, inclusiv a cişmelelor. Firma Electro-Con Impex SRL se obligă să presteze serviciile de întreţinere, reparaţii şi igienizare a fântânilor arteziene, inclusiv achiziţionarea materialelor şi accesoriilor necesare. Valoarea totală a contractului este de 56.363 lei (plus TVA) şi este valabil până la mijlocul lunii noiembrie.

De asemenea, a fost încheiată şi procedura de cerere de ofertă pentru întreţinerea băncilor şi a coşurilor de gunoi. Achiziţia de servicii pentru cele două tipuri de mobilier stradal a fost încheiată prin semnarea a două contracte. Băncile vor fi reparate şi întreţinute de firma Vasyves Binal SRL, iar coşurile de gunoi stradale de firma Total C&V Solutions SRL. Primul dintre contracte are valoarea de 36.424 lei, plus TVA, iar cel din urmă este încheiat pentru suma de 18.627 lei, la care se adaugă TVA-ul. Ambele sunt valabile până la sfârşitul anului.

Pentru coşurile de gunoi lucrările de reparaţii au început deja.

 

Ultima oră

Comentariul meu