video: contractul de lucrări pentru pachetul guşteriţa - bulevardul victoriei a fost semnat

video: contractul de lucrări pentru pachetul guşteriţa - bulevardul victoriei a fost semnatMunicipalitatea a semnat în data de 1 aprilie contractul pentru execuţia lucrărilor de reabilitare a străzilor din pachetul Guşteriţa – Bulevardul Victoriei. Firma câştigătoare este SC Terra Construct Sibiu. Valoarea totală a contractului este de peste 225.000 de euro.

În cadrul procedurii de licitaţie organizată de municipalitate au fost depuse trei oferte. Deschiderea ofertelor a avut loc în data de 28 februarie, iar în urma evaluării comisiei special constituite firma SC Terra Construct Sibiu a fost declarată câştigătoare. Fondurile folosite pentru finanţarea acestor lucrări au rezultat din economiile realizate de municipalitate din împrumutul BERD II, valoarea acestor economii fiind de aproximativ 480.000 de euro. Pachetul Guşteriţa – Bulevardul Victoriei este format din strada Smârdan şi strada Luarea Bastiliei. Pentru strada Smârdan valoarea lucrărilor se ridică la 122.585,51 euro, iar pentru strada Luarea Bastiliei valoarea acestora este de 73.758,65 euro. Valoarea totală a contractului este de 225.764,68 euro (TVA inclus). Pe ambele străzi va fi reabilitată reţeaua de apă, iar pe strada Luarea Bastiliei va fi reabilitată şi canalizarea. De asemenea, constructorul va reface structura rutieră a drumurilor.

Durata lucrărilor specificată în contract este de 6 luni, iar perioada de garanţie pe care constructorul o acordă este de 4 ani.

Ultima oră

Comentariul meu