lacuna coil, un nou nume greu pe scena artmania festival 2011 de la sibiu

lacuna coil, un nou nume greu pe scena artmania festival 2011 de la sibiuLegenda rock a Italiei contemporane, Lacuna Coil, un nume omniprezent în media muzicală din România, aclamat de publicul festivalului încă de anul trecut, își dedică ziua de sâmbătă, 13 august, participanților la ARTmania Festival 2011. Lacuna Coil va cânta în aceeași zi cu Republica și Sonata Arctica. Noutatea acestui an aduce patru trupe pe scena din Piața Mare. Programul complet al zilei de sâmbătă va fi facut public în curând.

O altă veste bună pentru cei ce nu au reușit să-și garanteze vacanța la Sibiu: presale-ul III se prelungește până la sfârșitul lunii aprilie ofertând abonamentul festivalului cu 110 lei și biletele pentru fiecare zi din Piața Mare cu 70 de lei. Accesul în spațiile festivalului este permis posesorilor de brățări ARTmania, valabile în zilele respective obținute în urma preschimbării biletelor la punctele de informare din Sibiu.

Opt concerte în Piața Mare

Festivalul ARTmania din cetatea Sibiului are loc în cea de-a doua săptămână a lunii august, respectiv în intervalul 8-14 august 2011. Ajuns la cea de-a șasea ediție, festivalul prezintă un program cultural bogat și diversificat, adaptat publicului și atmosferei cetății medievale. Cele 8 concerte din Piața Mare vor avea loc în zilele de vineri și sâmbătă, 12 și 13 august. Pe lângă acestea, participanții la festival se pot bucura timp de 7 zile de expoziții și evenimente alternative și de manifestări dedicate artelor frumoase, la care vor avea acces în baza biletelor sau abonamentelor achiziționate.

De unde luăm bilete

Biletele și abonamentele pentru ARTmania Festival 2011 pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, și Eventim (Germanos, Cărturești etc.) și online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro și www.myticket.ro.
 Acțiune (co-)finanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primaria și Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Media Partners: România Liberă, Academia Cațavencu, GQ, Autoexpert, Chip, Level, Popcorn, 24-FUN, Port.ro, Metalhead.ro, Elevate, Neogen, RadioLynx, iconcert.ro, metalfan.ro, artactmagazine.ro, carteadenisip.ro, rockstage.ro, rockarolla.ro, rockxpress.ro, radio3net.ro, muzicabuna.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu