video - foto: el este criminalul din copşa mică ce şi-a ucis soţia în spania!

video - foto: el este criminalul din copşa mică ce şi-a ucis soţia în spania!Politistii spanioli l-au arestat pe Dorel Marcu, un barbat care si-a omorat prietena insarcinata in 5 luni si le-a aratat rudelor din Romania cadavrul acesteia, prin intermediul camerei sale web.

Barbatul de 21 de ani a fost arestat ieri, cu ajutorul Politiei Romane. Potrivit raportului initial, el i-a aratat cadavrul tatalui sau, aflat la Copsa Mica, care a alertat politistii din Romania, de la Sibiu. Initial, se crezuse ca romanul i-a aratat imaginile chiar tatalui femeii.

Rapid, autoritatile romane au luat legatura cu cele spaniole, care au intervenit imediat.

Totul s-a intamplat la Madrid. Romanul si-a strangulat iubita de 19 ani, iar tatal ar fi vazut prin intermediul camerei ca in casa se afla si sora acesteia, de doar 13 ani. O alta varianta, potrivit elpais.es, e aceea ca micuta tocmai venise acasa si barbatul a amenintat ca o va omori si pe ea. Fetita ar fi intrebat unde ii e sora, iar barbatul i-a raspuns ca doarme.

video - foto: el este criminalul din copşa mică ce şi-a ucis soţia în spania!Parintele s-a temut pentru viata fetitei, asa ca a sunat rapid la politie.

Potrivit elpais.es, spaniolii au ajuns la apartamentul din strada Granados, in Torrejonin, Madrid, in jurul orei 15.30, la doar o jumatate de ora dupa ce imaginile fusesera transmise prin camera web.

Emilio Alcazar, seful Brigazii de Politie Judiciara din Madrid, a povestit intr-o conferinta de presa ca autoritatile romane si cele spaniole au colaborat excelent si ca astfel a fost posibila inlaturarea suspiciunii ca Marcu si-ar putea ucide cumnata.

Victima se pare ca se numeste Moldovan Viorela si mai avea un copil, de trei ani. Cei doi plecasera din Copsa Mica in Spania, la munca, acum un an si jumatate. Dorel Marcu nu avea antecedente penale si se pare ca lucra pe un santier, in timp ce femeia era casnica.[nggallery id=686]

Potrivit publico.es, femeia ar fi vrut sa il paraseasca pe barbat si i-ar fi spus ca nu este al lui copilul pe care il asteapta. video Nova Tv Medias.

Ultima oră

Comentariul meu