un medieşean beat a lovit trei autoturisme pe strada sinaia

un medieşean beat a lovit trei autoturisme pe strada sinaiaBărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 1 din OUG nr.195/2002, republicată.

În data de 4 aprilie, in jurul orelor 21.20 un bărbat în vârstă de 40 ani din municipiul Medias, în timp ce conducea o autotutilitară pe strada Sinaia din municipiul Medias, la efectuarea virajului dreapta pentru înscriere pe str. 1 Decembrie 1918, a acroşat trei autoturisme parcate.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier Medias, în urma verificărilor fiind stabilit faptul că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,83 mg/L in aerul pur expirat). Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 1 din OUG nr.195/2002, republicată” spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu