csu sibiu câştigă cu 82 la 71 în faţa echipei bcm u pitești.vezi înregistrarea meciului aici

csu sibiu câştigă cu 82 la 71 în faţa echipei bcm u pitești.vezi înregistrarea meciului aiciAmbele echipe au șanse mai mari sau mai mici să acceadă în play-off. Sibiu poate termina pe 6 înainte de meciurile eliminatorii, dar la fel de bine poate să termine în afara locurilor de play-off dacă nu învinge Piteștiul. Partida de azi este în direct pe ora de sibiu.

”Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Nu cred că este cel mai decisiv, pentru că fiecare a fost la fel de decisiv. Sper să câştigăm, indiferent de scor. Am mai salvat acum în ultimele meciuri ceva din acest campionat, pentru că până acum ceva timp nimeni nu ne mai dădea şanse să intrăm în play-off”, a spus joi în conferinţa de presă de la CSU, directorul executiv şi totodată directorul tehnic, Mircea Vulc. Oficialul lui CSU știe însă că echipa antrenată de fiul său și Cristi Crăciun poate fi sigură de prezența în play-off numai dacă obține un succes.

Sibiul revine acasă după victoria dramatică de miercuri, cu Steaua în deplasare, iar Piteștiul vine în Sala Transilvania după victoria extrem de surprinzătoare în fața campionilor de la Asesoft Ploiești. Meciul va fi cu siguranță unul spectaculos dar și tensionat.

PARTIDA VA ÎNCEPE DE LA ORA 18.00 ÎN PLAYERUL DE MAI JOS!

SFERTUL 1

SFERTUL 2

ARUNCAREA DE MILIOANE

SFERTUL 3

ULTIMUL SFERT

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu