csu învinge piteștiul cu 82-71 și joacă în play-off cu mobitelco cluj! vezi înregistrarea meciului și declarațiile de final!

csu învinge piteștiul cu 82-71 și joacă în play-off cu mobitelco cluj! vezi înregistrarea meciului și declarațiile de final!Sibienii au condus și la 20 de puncte diferență, dar argeșenii au revenit spectaculos în sfertul trei. CSU s-a impus până la urmă în ultimele 10 minute, grație și jocului excelent făcut de LeVar Seals. CSU joacă primele meciuri din play-off la Cluj, în 13 și 14 aprilie. Beni Pelger a venit la Sibiu să vadă echipa și a adus o mascotă pentru gruparea sibiană.

Mult așteptata partidă cu BCM U Pitești a avut parte de toate. Sibienii au trecut de la extaz la agonie și din nou la extaz pe parcusul partidei avută loc la Sala Transilvania. Galeria s-a pregătit cu o coregrafie ce nu am mai văzut la Sibiu de mai bine de un sezon. Sibienii au dominat clar primele 20 de minute ale partidei. CSU a condus după 10 minute cu un confortabil 21 – 11, iar la jumătatea sfertului doi tabela arăta 16 puncte avantaj, 33-17, pentru universitarii sibieni. Până la pauza mare diferența a scăzut însă la doar 7 puncte, scor 43-36 pentru CSU.

Greu după pauză

De la vestiare argeșenii au ieșit mai bine motivați decât elevi lui Vulc și Crăciun. Oaspeții au remontat diferența de pe tabelă, iar la finele sfertului trei, Piteștiul avea un incredibil avantaj de 6 puncte, scort 55-61, asta grație și jocului excelent al lui Maurice Gennie. Sibiul a avut însă o revenire de orgoliu, mulțumită lui Seals. Americanul a readus Sibiul în joc, iar cu 5 minute înainte de finele meciului CSU a condus din nou cu 74-64. Finalul de meci nu a mai adus nimic nou, echipa sibiană învingând până la urmă meritat cu 82-71.

CSU:

Seals 27, Calotă 12, Atanackovic 16, Crăciun 4, Markovic 12, Herndon 11.

Pitești:

Voinescu 6, Gennie 20, Stefanovic 14, Vujacic 8, Senai 10, Grubisic 4, Chad 9.

Stiri de meci

Tort pentru Markovic

Jucătorul sârb al lui CSU Sibiu a primit din partea fanilor un tort însoțit cu aplauze și urări de ziua lui. La meciul de la Sibiu au asistat și aproximativ 20 de suporteri ai Piteștiului, veniți special la Sibiu pentru această partidă. De remarcat este și faptul că sala a fost arhiplină, CSU având practic în suporteri un al șaselea jucător în acest meci.

Pelger a venit cu mascota la meci

Fostul jucător emblematic al lui CSU Sibiu și unul din cei mai iubiți în același timp de către fanii grupării universitare, Beni Pelger a asistat și el la partida de sâmbătă seară. Pelger a adus pentru fanii sibieni și un costum de mascotă, care reprezintă întocmai sigla lui Csu, respectiv un vultur. Numele lui Pelger a fost scandat de câteva ori de către galeria sibiană.

Costăchescu Tudor: ”Sibiul a meritat victoria”

Antrenorul Piteștiului a opinat după partidă că echipa sa a pierdut meciul din cauza faptului că nu a putut miza pe prea mulți jucători la Sibiu. ”Din păcate terminăm pe locul opt. Felicit Sibiul pentru efort și dăruire. Felicit și publicul care și-a suținut extraordinar echipa. Nu suntem mulțumiți de poziția pe care am terminat sezonul în clasament. Din păcate am avut o bancă scurtă ca să zic așa la acest meci. Am și greșit în acest meci. Am fost foarte obosiți, pentru că am venit după două partide care ne-au uzat fizic foarte mult. După aspectul jocului Sibiul a meritat să câștige” a spus Costăchescu.

Cătălin Vulc: ”Mă bucur că am învins”

Antrenorul lui Csu Sibiu a spus după partidă că meciul a fost exact așa cum a preconizat. ”A fost exact cum mă așteptam. Adică cu un început debordant. Din păcate nu mă așteptam să fim sub nivelul mări ca să zic așa, când cei de la Pitești au venit peste noi, dar mă bucur că băieții au reușit să revină așa cum au făcut-o și cu Steaua și ne-am atins obiectivul și anume să intrăm în play-off. Apar greșeli când apare oboseala. E pe undeva normal lucrul acesta”, a spus Cătălin Vulc.

Crăciun și Vulc preferau Clujul. Vulc se teme de Dykes și Krstanovic

”Meciurile cu Clujul sunt mai frumoase și au și o tradiție aparte. Sunt convins că o să fie niște meciuri stârnse și cred că împreună cu fanii care dacă o să vină să ne susțină ca azi, putem să îi învingem și să ne calificăm mai departe. Clujul are în momentul de față doi jucători foarte buni, respectiv Krstanovic și Dykes. Dacă găsim soluțiile să îi anihiliăm putem să mergem mai departe” a spus Cătălin Vulc, legat de meciurile din play-off cu Mobitelco Cluj.

Crăciun: ”Când apare oboseala facem greșeli”

”Tactica noastră are mici scăpări. Dacă joci agresiv o perioadă lungă apare oboseala. Se întâmplă des pentru că sunt 5-6 jucători care joacă tot timpul. E bine cu Clujul, pentru că e mai aproape. Glumesc. Pe Cluj îi cunoaștem mai bine decât Ploieștiul” a spus antrenorul jucător, Cristi Crăciun.

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA MECIULUI CU PITEȘTI

SFERTUL 1

SFERTUL 2

SFERTUL 3

SFERTUL 4

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pt cultura vostra generala pe antrorul celor de la Pitesti il cheama Tudor Costescu nu Costachescu