raluca turcan - nivelul de trai al românilor va creşte de la sfârşitul anului

raluca turcan - nivelul de trai al românilor va creşte de la sfârşitul anuluiDeputatul Raluca Turcan, vicepreşedinte PDL, a declarat vineri, în timpul unei conferinţe de presă, că nivelul de trai al românilor se va îmbunătăţi de la sfârşitul acestui an, cel târziu începutul lui 2012, dacă se continuă reformele economice demarate de Guvernul Boc.

“Nu am calităţi de prezicător, dar în calitate de om care analizează fenomenul economic, dacă noi vom avea în continuare un comportament responsabil, pentru reforme, cred spre sfârşitul anului, de la începutul anului viitor se va simţi o creştere reală a nivelului de trai, asta în condiţiile în care nu vom deschide sacul cu populisme”, a spus Raluca Turcan.
Aceasta a criticat posturile de televiziune care încearcă să “caricaturizeze” anunţul premierului Emil Boc conform căruia România a început să iasă din criză.
“Am urmărit cu atenţie toată discuţia din spaţiul public despre încetarea bruscă a crizei. Cred că toată caricatura pe care au încercat să o facă televiziunile de ştiri pe ideea ‘ultima zi a crizei’ nu aduce nimănui niciun beneficiu. Dimpotrivă, singurul rezultat al acestei campanii este subminarea încrederii: subminarea încrederii că eforturile din ultimul an aduc rezultate, subminarea încrederii că există lucruri bune în economie şi că trebuie să continuăm să mergem înainte pas cu pas”, a apreciat vicepreşedintele PDL.
Deputatul Raluca Turcan a mai susţinut că relansarea economică se poate baza doar pe reformele începute de PDL, şi nu pe “populismele” PSD-PNL.
Vicepreşedintele PDL a făcut apel la Opoziţie să renunţe la solicitarea de creştere a salariilor şi pensiilor, fără susţinere economică.
Ea a arătat că, deşi are părinţii profesori, consideră că “plafonarea salariilor profesorilor este o decizie dificilă, dar corectă în acest moment”.
Raluca Turcan a comparat criza economică cu un tsunami, spunând că românii nu ar trebui să se aştepte dintr-o dată la un boom economic.
“Criza economică nu se poate transforma brusc în boom economic. Ca şi cum a doua zi după tsunami răsare soarele, apele se retrag brusc şi în locul inundaţiilor răsar flori şi recolte. Redresarea economică presupune un efort la fel de mare ca efortul făcut anul trecut pentru adoptarea reformelor şi stabilizare”, a declarat Raluca Turcan.
Deputatul PDL consideră esenţiale acum accelerarea investiţiilor şi dezvoltarea locală, care, în opinia sa, vor crea locuri de muncă. sursa: AGERPRES

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. mi-e rusine ca aceasta papusa urata e deputat de Sibiu… ce-o fi fost in mintea sibienilor cand au votat-o? ea si barbatul ei pampalau, doua slugi basiste!