a t e n ţ i e ! ! ! utilajul de ridicat maşini lucrează acum zilnic de la 6.00 la 22.00!

a t e n ţ i e ! ! ! utilajul de ridicat maşini lucrează acum zilnic de la 6.00 la 22.00!Primăria Sibiu a decis să facă mnai multe modificări în activitatea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar. De luni vor lucra câte două echipaje pe maşină, în loc de unul cât era până acum.

Una dintre modificări se referă la programul de funcţionare a utilajului de ridicat. Dacă până în prezent se intervenea doar în zilele lucrătoare, începând de luni, 4 aprilie, utilajul de ridicat va acţiona de luni până duminică, de la ora 6 la ora 22.  O altă modificare se referă la faptul că, dacă până în prezent utilajul era operat de un singur echipaj, începând de luni, 4 aprilie, se va lucra pe două schimburi, acoperind astfel intervalul orar menţionat.

Tarife neschimbate

Tarifele vor râmâne aceleaşi: 150 lei – tariful de ridicare, 150 lei – tariful de transport şi 200 de lei – taxa de depozitare pentru fiecare zi. La acestea se adaugă cuantumul amenzii pentru contravenţia săvârşită

Depozitate tot la Tursib

Autovehiculele ridicate vor fi transportate şi depozitate la aceeaşi adresă de la sediul Tursib, cu intrarea din strada Intrarea Arieşului. Proprietarii îşi vor putea ridica autovehiculele din această locaţie după achitarea taxelor şi a amenzii aferente.

Cine face parte din echipele de ridicare

Echipele vor rămâne mixte, formate din câte un reprezentant al municipalităţii, al Poliţiei Locale şi al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Procedura de ridicare va rămâne şi aceasta neschimbată: întreaga operaţiune va fi filmată de echipa de ridicare iar autovehiculul va fi fotografiat pentru a se arăta stare iniţială şi a se dovedi astfel că nu au fost provocate daune acestuia. În locul de unde se ridică autovehiculul parcat neregulamentar va fi lăsat un indicator care să dirijeze proprietarul spre locul unde a fost transportat autovehiculul.

 

Ultima oră

Comentariul meu