lucrări importante pe patru străzi din sibiu. vezi unde!

lucrări importante pe patru străzi din sibiu. vezi unde!Tronsoane de pe străzile Viitorului, Ţiglari, Tudor Vladimirescu şi Ferdinand vor închise pentru lucrări în weekend, dar şi pe parcursul lunii viitoare.
Lucrările de reabilitare a drumului pe strada Viitorului vor începe de luni, 4 aprilie. Într-o primă etapă se va executa săpătura generală, pentru aceasta urmând să se închidă traficului tronsonul dintre strada Moara de Scoarţă şi Smighelski, pentru o perioadă de 2 luni. Menţionăm că reţelele de apă şi canalizare au fost deja reabilitate pe această stradă.

Lucrările continuă pe strada Ţiglari

Constructorul va interveni începând de luni, 4 aprilie pe tronsonul situat între străzile Lutului şi Record. Timp de aproximativ 6 săptămâni cât vor dura aceste lucrări, o bandă de circulaţie va fi restricţionată, traficul urmând să se desfăşoare alternativ, pe o singură bandă.

Pe strada Tudor Vladimirescu lucrările sunt deja în desfăşurare

DPC va începe lucrările pe cel de-al doilea tronson situat între strada Patrioţilor şi strada Paris. Acest tronson va fi închis traficului în perioada 4 – 20 aprilie. Rugăm pe această cale şoferii să folosească rute ocolitoare pe cât posibil pentru a evita eventualele blocaje în trafic.

Pe strada Regele Ferdinand se vor efectua în perioada 2-4 aprilie lucrări de branşare a unei clădiri proprietate privată la reţeaua de gaze. Pentru aceasta este necesară traversarea celor 4 benzi de circulaţie, lucrările urmând să fie efectuate fără întreruperea traficului, iar circulaţia se va desfăşura pe o bandă pe sens, alternativ.

 

Ultima oră

Comentariul meu