Carmen Brumă de la Realitatea Tv a pozat topless spre disperarea iubitului Mircea Badea
Foto - National

Carmen Brumă de la Realitatea Tv a pozat topless spre disperarea iubitului Mircea Badea
Foto - National

Mircea Badea are de astăzi motive de îngrijorare. Oricât de mult a ţinut ca prietena lui, Carmen Brumă, să nu apară nud în public, acest lucru s-a întâmplat cu sau fără voia lui. Reporterii „Naţional” au primit pe adresa pont@eNational.ro câteva imagini senzaţionale care o înfăţişează pe prezentatoarea ştirilor sportive de la Realitatea TV cu sânii dezgoliţi.

Cunoscând înverşunarea cu care realizatorul emisiunii „În gura presei” îşi apără iubita şi, mai mult, ştiut fiind faptul că acesta i-a interzis cu desăvârşire să pozeze nud, cei la National au vrut să se convingă e faptul că fotografiile primite sunt cât se poate de autentice. În acest sens, reporterii acestui ziar au contactat o serie de specialişti în domeniu, care au afirmat că imaginile sunt reale şi că nu s-a intervenit sub nicio formă asupra lor. Mai mult, există în fotografiile publicate o serie de particularităţi anatomice ale lui Carmen care se regăsesc şi în alte imagini în care este înfăţişată iubita lui Badea. Aşa cum se observă şi în fotografii, Carmen Brumă nu a pozat pentru o revistă de specialitate, ci, mai degrabă, imaginile au fost realizate de un apropiat, în timpul unei vacanţe. Uluitor în această poveste este maniera în care au fost date publicităţii aceste fotografii. Trebuie spus că imaginile pe care le-am primit la redacţie erau însoţite de un text care vine să clarifice, oarecum, provenienţa lor. Cel care ne-a pus la dispoziţie aceste instantanee a precizat faptul că le-a descoperit pe un site dedicat în exclusivitate celor care sunt adepţi ai naturismului sau, mai bine spus, ai nudismului. Nu deţinem în acest moment informaţii care să sprijine ideea că iubita lui Badea ar fi o practicantă a nudismului, însă postarea imaginii pe un site de specialitate este cel puţin suspectă. Trebuie să mai remarcăm un lucru extrem de important. Carmen Brumă şi Mircea Badea formează un cuplu de ani buni, în ciuda faptului că prezentatorul emisiunii „În gura presei” a negat multă vreme acest lucru. Cum imaginile au fost realizate, cel mai probabil, într-un cadru privat, se naşte întrebarea firească: cine este misteriosul personaj din spatele aparatului de fotografiat, şi, mai mult, cine a postat imaginile pe site? Posibilitatea ca aceste imagini să dispară pur şi simplu dintr-un calculator, fie al lui Mircea Badea, fie al lui Carmen Brumă, este destul de mică, fiind cunoscut faptul că prezentatorul Antenei 3 este o persoană extrem de atentă, chiar obsedată de intimitatea sa şi, implicit, a iubitei sale. Cum varianta ca unul dintre cei doi să fi făcut publice aceste imagini este şi mai puţin plauzibilă, rămâne în picioare o singură posibilitate şi anume ca un prieten din anturajul celor doi să fi realizat aceste fotografii în cadrul vacanţei şi, din cine ştie ce raţiuni, să le fi publicat, ulterior, în spaţiul virtual. Oricum ar fi, bărbaţii din România au, începând de astăzi, satisfacţia de a o admira pe frumoasa Carmen Brumă în toată splendoarea sa. sursa: Naţional.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Sunt sigur ca aceasta fotografie este”piratata” aparand in media fara acceptul D-rei Carmen..Sunt sigur ca aceasta fotografie,care nu o avantajeaza deloc,ci dimpotriva,prejudiciaza grav dreptul la imagine a d-rei..Ca sa fim obiectivi,nu arata grozav deloc..Astenica,cu sani inexistenti,printre alte 100 de fete luate la intamplare,anonime,ar fi in partea de jos a topului…Reprobabil gfestul de a se publica aceasta poza vadit pagubitoare pentru D-ra Carmen..Nu merita nici ea si nici Mircea sa pateasca acest lucru..Au dreptul la satisfactie,la daune morale,dreptul la propria imagine fiind unul aparat de lege!