Voința a pierdut cu 1-2 amicalul cu Pandurii Tg. Jiu

Voința a pierdut cu 1-2 amicalul cu Pandurii Tg. JiuSibiul a deschis scorul în minutul 10 prin Beza, dar gorjenii au egalat în minutul 24 și au înscris de Tătaru cu 13 minute înainte de finele partidei.

Sibiul nu a jucat deloc rău cu echipa gorjeană de liga 1. Dovadă a stat și faptul că Voința a condus cu 1-0, din minutul 10, atunci când Beza a reluat cu capul din 6 metri, o lovitură de colț de pe partea stângă. Pandurii au egalat în minutul 24, prin Lemnaru, cu un șut din interiorul careului mare. Oaspeții au mai înscris odată, în mintul 77, Tătaru reluând cu capul de la 10 metri o centrare bună a lui Cristea. Formația gorjeană a rămas apoi în 10 jucători după ce Neagu a primit al doilea galben și implicit cel roșu. Beza, Neguț și Szabo au avut golul egalării în vârful bocancului, dar nu au reușit să îl învingă în situație de unu la unu pe portarul Mingote.

Mai vor un amical

Sibienii caută acum o echipă disponibilă cu care să joace un amical și săptămâna viitoare, pentru că nici atunci Voința nu joacă în campionat, deoarece Șimleul Silvaniei s-au retras din campionat. ”Să sperăm că găsim, asta în cazul în care antrenorul Pelici decide că vom mai juca un amical” a spus Vasile Armenean, director sportiv la Voința Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu