două accidente s-au produs joi în judeţul sibiu

două accidente s-au produs joi în judeţul sibiuPrimul accident a avut loc la Răşinari, trei persoane fiin uşor rănite, iar cel de al II-lea a avut loc la Axente Sever, acolo unde o femeie a fost accidentăţi.

În dimineaţa zilei de ieri, 24 martie., în jurul orelor 7.45, pe DJ 106A, Sibiu – Răşinari, s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: P.A., în vârstă de 18 ani, domiciliată în Răşinari, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 106 A, având direcţia de deplasare Răşinari – Sibiu, pe fondul experienţei reduse în conducere, nu reduce viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată rutier, pierde controlul direcţiei de mers, derapează, pătrunde şi circulă pe contrasens, apoi, la revenirea pe sensul său de mers se rastoarnă pe partea dreapta a drumului. „În urma acestui eveniment, conducatoarea auto precum şi cele două pasagere aflate în autoturism au fost uşor rănite, nefiind necesară internarea. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, de la IPJ Sibiu.

Accident pe DN 14

În cursul zilei de ieri, 24 martie a.c., în jurul orelor 15.00, Spitalul Municipal Mediaş a sesizat telefonic faptul că S. G. (în vârstă de 33 de ani, domiciliată în Mediaş), s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgenţe, declarând faptul că vătămarile pe care le prezintă sunt datorate unui eveniment rutier. Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit următoarele:

În data de 24.03.2011, în jurul orei 08.00, P.I., de 67 de ani, domiciliat în Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, având direcţia Sibiu spre Mediaş, ajuns în dreptul unei treceri pentru pietoni din localitatea Axente Sever nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere susnumitei, pe care a accidentat-o. „După producerea accidentului, conducătorul a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în jurul orei 16.30, în localitatea Petiş, judeţul Sibiu, unde locuieşte fără forme legale. În urma accidentului pietonul a fost uşor accidentat. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu