video - grimus show total în music pub! vezi înregistrarea concertului

O serie de muzicieni sibieni au recomandat concertul GRIMUS, ce a avut loc joi, 24 martie, de la ora 21.30 în Music Pub.

Adi N. Ban din trupa Guilty Lemon, Dragoş Dicu, de la Sign of Agony, Diana Ganea  – Plenty, trompetistul Vlad Simon şi ţambalistul Romulus Cipariu au recomandat publicului sibian concertul GRIMUS, printr-o serie de clipuri în care muzica lor se împleteşte cu hitul In a Glimpse, al trupei clujene.

Intrarea la concert a fost liberă, iar după concert, băieţii de la GRIMUS au stat la discuţii cu fani la un after party în Music Pub Extension (fostul club Chill Out).

Music Pub este singura locatie din Sibiu dedicată şi rock-ului alternativ, indie sau brit şi reprezintă un loc de nişă pe harta pub-urilor cu scene dedicate concertelor live din Sibiu.

Cine sunt Grimus

GRIMUS este o trupă de rock alternativ din Cluj Napoca, înfiinţată în anul 2005, sub numele de Rivers. Trupa este formată din Bogdan Mezofi (vocals), Valentin Rauca (guitar), Cristian Csapo (guitar), Lehel Kiss (keyboard), Titus Vadan (bass) şi Tamas Adorjani (drums).

Cu o istorie de aproape şase ani pe piaţa muzicală, băieţii de la GRIMUS s-au impus ca una dintre cele mai cunoscute trupe de alternative/indie/rock din Romania. Albumul Panikon este declarat “albumul anului 2008″ în România.

Piesele In A Glimpse, Political Animals sau Backseat Driver înregistrează un real succes şi sunt piesele de rezistenţă ale concertului din 24 martie din Music Pub, situat în Piaţa Mică, la nr 23, singura scenă din Sibiu dedicată rockului alternativ.
VEZI AICI ÎNREGISTRĂRILE CONCERTULUI

PRIMA PARTE

PARTEA A II-A

BISS LA GRIMUS

Ultima oră

Comentariul meu