expoziţie de fotografie pentru tânărul fabian milea

expoziţie de fotografie pentru tânărul fabian mileaClaudiu Fabian Milea este un tânar fotograf care a adus Sibiului încă din studenţie distincţii fotografice, precum medalia de aur la Salonul Internaţional de Artă Fotografică din Braşov. Au urmat alte premii ca răspuns la pasiunea cu care lucrează, care l-au făcut pe Fabian cunoscut în arta fotografică din România.

Nu este omul care să te copleşească cu sfaturi, dar dacă îl întrebi cum se poate transforma o poză într-o fotografie, îţi va răspunde că sunt necesare trei ingrediente: „omul potrivit, la locul potrivit, în momentul potrivit. Dacă doar una dintre aceste trei condiţii nu este îndeplinită, atunci totul se reduce la o poză, de multe ori banală“. Ca membru al fotoclubului sibian Orizont, Fabian vrea să aducă tinerilor cât mai aproape arta fotografică. Fotoclubul organizează dese ieşiri în natură, munţii Cindrel şi Mărginimea Sibiului fiind surse originale şi inepuizabile de bucurii fotografice.

Fotografia de iarnă este specialitatea lui Fabian

Este însă un gen mai dificil de abordat, întrucât frigul afectează atât tehnica fotografică prin scăderea duratei de viaţă a acumulatorilor, sau prin aburirea opticii, dar afectează şi fotograful prin dexteritatea redusă datorată mănuşilor sau a degetelor îngheţate, sau a zăpezii mari, care face deplasarea anevoioasă. Fabian recomandă însă o pereche de parazăpezi de nădejde, bocanci impermeabili, un ceai fierbinte şi o dorinţă de a fotografia, la fel de fierbinte ca şi ceaiul din termos. Astfel au luat fiinţă peisajele sale de iarnă cele mai apreciate.

Expoziţie la Atrium Cafe

Vernisajul expoziţiei personale de fotografie cu titlul: „…prin obiectiv…”, va avea loc în data de 5 aprilie 2011, la ora 19, în Atrium Café. Prin excelenţă fotograf de natură, de peisaj, Fabian va expune 32 lucrări pe temele arhitectură, natură şi portret care vor fi prezentate de cunoscutul fotograf Daniel Bălţat. Expoziţia poate fi văzută şi pe internet la adresa www.fabianm.daportfolio.com dar vă recomandăm să vizitaţi galeria Atrium Café pentru a vă bucura de lucrările expuse la dimensiuni generoase de înaltă calitate.

 

Ultima oră

Comentariul meu